az a baj hogy mi a kkor jártunk benne mikor még tele volt fákkal kövekkel stb...és 5-6 métert tudtunk egyszerre menni benne utána ölbe kellett vinni kicsit a mocikat...azóta kiporszívózták már a műanyagkatona cukormotorosok és ezmiatt megy visszafelé is
A világért sem akarok okoskodni-kötekedni, az informátorom aszonta, orionon lefelé is "dobálni" kell a motorokat.. Zé aszonta, Ti felfelé mentek, mert lefelé má unalmas...
Akkor hátszeles voltál, mint énis... Akkor énmár munkakönyves építő alakja voltam a társadalomnak... Suli után ott kezdtem dolgozni, 1 évután engem is rántottak.. Nem reggelinek, katonának.. Fíjjuk, viszont arról az orionról veszett dolgokat hallottam.. Csörlőt visztek?...
De igérem gyerekek hogy ezt a pénzt olyan keservesen fogják megkapni annyi papirmunkájukba lessz hogy beszarnak!Mert én ezt akkor fizetem ki mikor már mindennek vége És arra várni fognak pár honapot ha rajtam mulik
Jóestét full-gas csapat... Te Hori, és azalatt a röpke 7 órás motorozás alatt nem esett be? Csakmert nekem elvben az arcmemóriám elég jó, de én nem ismertem fel benned ismerőst, gondolom ettől még legközelebb is felsegítesz majd az
árokból.. Hol védtük 1ütt a hazát?...
azért erőltetjük holnap visszafelé most ,hogy vizes meg sáros .....
árokból.. Hol védtük 1ütt a hazát?...