Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

irigyellek titeket felénk max 1-2 kis homokbucka van....
Na ez már tetszetős!
megvagytok bolondulva ilyen helyen motorozni ...mi ebbe a jó
hát elég lazán ment a házba,de beragasztottam.kell csináltatnom nagyobbat úgy érzem
bocs.latvija akart lenni
Ott az Ezredesbe volt az alap kiképzés,aztán meg odahordtuk a fasza ladákat +latvtjákat javitani az Irinyi laktanyából.
Na szerencséd!Jo lett?
és énis megyek! mostan lett késsz a motorom.beee sarazom a szátok
Naugye orion árok
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már szárad
na mi a zsír ? mosol?
Én tudom hogy fölfelé megyünk!Nekem nem baj én szeretem a feladatot.Én azt a motorozást nem szeretem ahol nincs feladat de olyanra nem is megyünk
az a baj hogy mi a kkor jártunk benne mikor még tele volt fákkal kövekkel stb...és 5-6 métert tudtunk egyszerre menni benne utána ölbe kellett vinni kicsit a mocikat...azóta kiporszívózták már a műanyagkatona cukormotorosok és ezmiatt megy visszafelé is
nagyobb kerekű robogóval végigmegyek rajta lefelé

azért erőltetjük holnap visszafelé most ,hogy vizes meg sáros .....
A világért sem akarok okoskodni-kötekedni, az informátorom aszonta, orionon lefelé is "dobálni" kell a motorokat.. Zé aszonta, Ti felfelé mentek, mert lefelé má unalmas...
Én KTM el megyek nem csőrlővel
Akkor hátszeles voltál, mint énis... Akkor énmár munkakönyves építő alakja voltam a társadalomnak... Suli után ott kezdtem dolgozni, 1 évután engem is rántottak.. Nem reggelinek, katonának.. Fíjjuk, viszont arról az orionról veszett dolgokat hallottam.. Csörlőt visztek?...
Szeva.Kettönk közül akkor csak én védtem a hazát,86-87 Bp Ezredes utca.Képkocsi szin.Ott meloztál vagy autoszerelést tanultál.Jól emlékszem?
csinálok csak most este nem akartam már gatyázni mert kezdek homályosan látni...ezt csak visszaállítottam gyárira holnapra ....mert hiányzik
Csnálj egy rendes sztendert aztán add be ujitásnak a labancoknak.Bevehetnék nem?
hori uradalmi sofőr volt pesten valahol és emléxik rád , hogy valahol ott voltál te is ...
De igérem gyerekek hogy ezt a pénzt olyan keservesen fogják megkapni annyi papirmunkájukba lessz hogy beszarnak!Mert én ezt akkor fizetem ki mikor már mindennek vége És arra várni fognak pár honapot ha rajtam mulik
szewasztok
Jóestét full-gas csapat... Te Hori, és azalatt a röpke 7 órás motorozás alatt nem esett be? Csakmert nekem elvben az arcmemóriám elég jó, de én nem ismertem fel benned ismerőst, gondolom ettől még legközelebb is felsegítesz majd az
árokból.. Hol védtük 1ütt a hazát?...
Jó reggelt!