továbbra is kérném a 25 évesnél fiatalabb csajokat hogy ne űzengessenek,meg kűldözgessék itt a lenge képeiket magukrol mns-en mert nincs esélyük, köszönöm,
Nem tudom!Ráadásul hogy ne birjak semmit intézni Fehér megyei rendőrök voltak itt mérni Esztergomba!Beálltak már városon kivűl de mégpont a tábla elé!Se ház se semmi már ott!Rohadt patkányok
tegnap biciglizés közben én is olyan helyen láttam beálni a hűlye trafis autojukat , hogy itt lakom de oda tutira nem néznék be ha arra megyek kocsival,,, de aszzem az ilyen elbujos dolgogra van valami kiskapu nem,?
valahol olvastam egyszer hogy le kell fotozni hogy nem láthato helyen áll, és azonnal támadhato a foto,
Szuperül hangzik, beis kapcsolom a laptopomat, kezdem keresni a kifogásokat, miért is nem tudok menni..
Tréfálok, mókamiki kapszulát dobtam reggel, és még kitart a hatása.. Akkor addig még kontaktálunk.. Na lépek, menjetek Tiis csajozni, gyerekezni, ezaz internyet egy agyrém, mint a csiríz, ide lehet ragadni... Nah további jókat...
Thx.. Na addig akkor begyűjtök 1-2 infót, meg legalább kanyarodok 2 kört, mer megint jóideje nem motoroztam, lehet már az irány se megy, merre üljek fel...
Mennék énis de ma pont kaptam szerelmes levelet gyorshajtásrol!Összeg még nincs!Ojan hejen lőttek le hogy igazi ajjasság ott fotozni dehát ezek oda mennek
szasz ferrozzo, nem kell azon az árkon aggódni mult héten leaszfaltoztam eldobáltam a fákat+ nem is kell 2-be kapcsolni szép lassú időtöltés és ha szomjazol csak le kell gugolni inni na frankó mi?
Megengednéd, hogy konzultáljak az ismerőseimmel? / blöff után szabadon / Zéé és MC láttak már kaszkadőrködni, majd Őket megkérdezem, hogy mennyire komoly a feladat.. Bár ismerem, símán behúznak... Szombat, vagy vas.?
továbbra is kérném a 25 évesnél fiatalabb csajokat hogy ne űzengessenek,meg kűldözgessék itt a lenge képeiket magukrol mns-en mert nincs esélyük, köszönöm,
valahol olvastam egyszer hogy le kell fotozni hogy nem láthato helyen áll, és azonnal támadhato a foto,
Tréfálok, mókamiki kapszulát dobtam reggel, és még kitart a hatása.. Akkor addig még kontaktálunk.. Na lépek, menjetek Tiis csajozni, gyerekezni, ezaz internyet egy agyrém, mint a csiríz, ide lehet ragadni... Nah további jókat...
kényelem...
Meg amúgy is...belegondoltam, ilyen sógorom lenne...baszki annál még az is jobb volna ha ronis az apósom