Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtaláltam a robbantott ábrán, asszem tudom honnan hiányzik... köszi a gyors reagálást...

Egyébként ezek az Enfieldek kategóriájukban egész jól néznek ki... Ha lenne $ akkor beneveznék egyre, bár szervízileg-tartósságilag nemtom mennyit bírhatnak

pl. kitalálhatnának valami újat: veterán enduro verseny, az lenne az igazi...
Még szép, hogy beszéltünk a Royal-ról is és cseréltünk tel. számot! Lesz nekik is egy találkozó hamarosan ahová szeretettel várják a Royal Enfieldet is!

Menünk, ott a helyünk!
Hülye.....hol vagyok Én ahhoz?

Apropó, Döme jöttök Milánóba az EICMA kiállításra?
Akkor a Royal nem került szóba?
Pedig tényleg NAGY emberrel volt dolga az öregnek, nem tévedett!
Ja, simán piros lapot kapott az öreg, há nehogymá vazze.......és még rajta kívül egy rahedli gyereket is kiállítottam
Ő a Magyar Veteránmotor Szövetség elnöke, ha jól emlékszem je és ott kért egy ótógramot

he-he, azt hitte valami nagy menő vagyok.....szegényke mekkorát csalódhatott......de tök jó fej az öreg, már csomó bemutatón találkoztam véle
rögtön kapott egy sárgalapot .....
Ezért megrovásban részesül
Nem tapsolt elég hangosan és feltűnően....

A MI Janink! Büszkék vagyunk RÁ!
szewa! ki az a bőrdzsekis bácsi akit felírsz ?
Ez a kedvencem, a hinta-palinta
Mit szeretnél látni? Melyik bemutatóról vagy mi?
EZ:
Akkor ok, a lapátot nem szedtem le, amögül biztos nem származhat, akkor csak azt nem tudom honnan pottyant elém...
Robbantott ábrát most nem látom, csak az otthoni gépemen van rajt...

Vajon honnan származhat az a szar kb. 10mm vastag, közepén bemarással genya gumigyűrű?
Szia Jani!
Mizu nálad?
Nem láttalak ezer éve, valamint bemutató képekre is váunk. . .
Milyen, micsoda?
A robbantott ábrán 30-as számmal jelölve.
Szóval:
Az a gumiszar nem oda való, a gyári cuccok képét most dobom!
Ezek viszont a lapát ALÁ kellenek!
Már dolgozunk az ügyön!
Döme fenntvannak a képek...S.O.S...
Nem nehéz ha nem teszed tiszteletedet se.
Hát nem vagytok valami naon beszédesek.
hééj, szal mennyiazannyi? engem érdekelne ha éppen lenne pénzem.. meg volt az a motorbérlkős triálbajnoksás is.. arrol mit tudtok?