komolyan mondom egyszer leülök oda az eggyik dombra és csinálok egy ilyen videot, ahogy bombázzák,meg lövik az erdőt, meg bevágok közé egy pár tucat fényképet arrol a sok fel nem robbant bombárol aminek a nagy részét még az oroszok hagyták itt, és tiz méterenként hever egy az erdőben,,,
bemész a fák közé és kövek helyett bombákat rugdoshatsz, no problémo,,,,,,,,,,
az előző hadgyakorlat kb egy hete ért véget kb három hétid tartott minden nap háboru volt,,,
és máris itt az ujj csapat aki löheti a bakonyt,,
tudjátok mennyibe kerűl egy ilyen egy honapos hadgyakorlat,? 500 millio ft, fenn van a honvédelem lapján,
és akkor a családi potlékot meg elveszik az anyáktol,
A jöv funkc elosztása:1-1-t ényező közreműködésének mértékét az adott tényező határtermékével szoktuk kifejezni. Csak normál termelési függvény esetén áll fenn. MPlxL+MPkxK+MPaxA+MPexE= Q terméktömeg, ugyanezek egyenként szorozva P-vel= QP pénzösszeg. MRPlxL+…..MRPexE=TR. Itt már jól látható, hogy az erőforrások a saját határtermékük és felhasznált mennyiségük arányában járulnak hozzá a termelési eredményhez.Kizsákmányolnak egy tényezőt, ha az nem kapja meg a termelésbeli hozzájáruló megfelelő jövedelmet az elosztási folyamat során.
ez a jövedelmek funkcionális elosztása... de hát ugye angolul érettségizem,lefordítani annyira nem vészes,az megy...de megtanulni..pfff és ebből van 200 oldal
tegnap elvoltam este kedvenc autoszerelömmel kayakozni a balcsin, és ő is befosatott rendesen hogy nem cserélek soha időben a vitoban olajat, hanem csak olyan 30 ezer után, és egy idő után megnyulik a vezlánc, és szakad,
le kell venni szelepfedél, jelre rakni és alul megnézni hány fokon áll a főtengely, ha 5-nél több akkor csere,, én meg azt hittem a láncos motor örökös,
Szopja le a kurva annyát a sok buzi fasz!Szilveszterkor a pilisbe még a kutyás rendőr is csak pislogott ugy küldtem el ezeket a korrupt geciket a kurva annyukba
inkább vezessétek le a keresleti infláció függvényt...jóó ? mindössz 4 koordináta negyed...legyen benne árszínvonal,jövedelem,foglalkoztatás meg W/P(reálbér)
mellesleg megjegyzem, hétfő ota megint szana széjjel lövik a bakonyt, nekem kb 20 kilométer légvonalban de akkorák a robbanások hogy a kutyáim folyton kirohangálnak ugatni a hangot,,,
csak tudnám miért pofáznak ezek környezetvédelemröl, vagy az erdő, meg az őzikék golyoálloak,,?
állszent faszok ezek, tegnap egész nap valami vadászok bombáztak megint,,
egyszer leűlök már ott az eggyik dombtetőn és csinálok egy videot, - golyoállo környezetvédelem, cimmel,,
bemész a fák közé és kövek helyett bombákat rugdoshatsz, no problémo,,,,,,,,,,
az előző hadgyakorlat kb egy hete ért véget kb három hétid tartott minden nap háboru volt,,,
és máris itt az ujj csapat aki löheti a bakonyt,,
tudjátok mennyibe kerűl egy ilyen egy honapos hadgyakorlat,? 500 millio ft, fenn van a honvédelem lapján,
és akkor a családi potlékot meg elveszik az anyáktol,
abszurdisztán,- judapest,