Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én vagyok, csak nem tudok mit írni...
Na mijaz mindenki berúgodott a majálisba?
Rúgd fejbe
A fene ebbe a fosba mire be írom amit akarok akkor meg le fagy ez a szar.
Az nem egy rossz szitu
Én tegnap este jártam úgy hogy előttem volt egy hideg sör és akkor jöttem rá milyen rohadt szomjas vagyok.
Hozzátartozik, h tavaly ugyanitt voltam, csak kocsi nélkül... jöttek a sörök, meg este az endurós haverok, egyiknek akkor született gyereke... alig bírtam hazamászni, és ordítottuk végig a fiaimmal, h "Hol vagytok, székelyek...+
Hát, mostanában nem volt ilyen antialkoholista majális... de most bontottan a nyolcadik sört zsinórban... naon szomjas voltam, mire hazaértem, de má nincs nagy baj
Szegény te de remélem azóta már el kezdted pótolni a ki esett időt.
Szemmel láthatóan... én meg nagyokat nyeltem, mivel kocsival voltam
És ha mondjuk, olyan ötszáz év múlva találkozom vele egy másik galaxisban, akkor elgondolkodunk. Te, hol is? Ja, rémlik, volt egy Föld nevű bolygó, Magyarország... pörköltet főztünk a majálison... jáááá, te vagy az, tesó? Na igyunk egyet
És a sört szerette-e?
Na ott terem, ahol emlegetik... pont olyasmi kopasz, szakállas fazon volt, mint Te... csak gipszelt lábbal ugrált a bogrács körül
Persze ez az, amiról nem szól a retekklub híradó... Ezek az eccerű fazonok az égig emelnek, ha Te is magyarnak vallod magad. És nem anyagi érdekből, hanem mert olyan vagy, mint ők
Mellesleg ilyen szélsőjobbos forma fazonokkal majálisoztunk. Tök jó volt, bográcsozás, légpisztoly, íjazás, csónakázás, lábtengó... és majd mindegyik motorozik is. Az egyik Gárdista srác főzte a pörit, gipszelt lábbal (motorozásból kifolyólag). Életemben először láttam, de kénytelen voltam enni a főztjéből, h nehogy megsértsem, pedig tele voltam, mint a déli busz...
Vagy gyorsan megtanul a lábával írni...
Dehogynem... csak a megfelelőt kell eltörni
Írásbelizni nem nagyon
Mér? Törött kézzel nem lehet éreccségizni?
Érettségi előtt nem akarok motorozni, most törném el a kezemet amekkora szerencsém van
Basszus naon baró... a fékadaptert esküszöm, szaloncukros doboz oldalából is kivágnám, csak má készen legyen
így lehet venni...kaptam