Hozzátartozik, h tavaly ugyanitt voltam, csak kocsi nélkül... jöttek a sörök, meg este az endurós haverok, egyiknek akkor született gyereke... alig bírtam hazamászni, és ordítottuk végig a fiaimmal, h "Hol vagytok, székelyek...+
Hát, mostanában nem volt ilyen antialkoholista majális... de most bontottan a nyolcadik sört zsinórban... naon szomjas voltam, mire hazaértem, de má nincs nagy baj
És ha mondjuk, olyan ötszáz év múlva találkozom vele egy másik galaxisban, akkor elgondolkodunk. Te, hol is? Ja, rémlik, volt egy Föld nevű bolygó, Magyarország... pörköltet főztünk a majálison... jáááá, te vagy az, tesó? Na igyunk egyet
Persze ez az, amiról nem szól a retekklub híradó... Ezek az eccerű fazonok az égig emelnek, ha Te is magyarnak vallod magad. És nem anyagi érdekből, hanem mert olyan vagy, mint ők
Mellesleg ilyen szélsőjobbos forma fazonokkal majálisoztunk. Tök jó volt, bográcsozás, légpisztoly, íjazás, csónakázás, lábtengó... és majd mindegyik motorozik is. Az egyik Gárdista srác főzte a pörit, gipszelt lábbal (motorozásból kifolyólag). Életemben először láttam, de kénytelen voltam enni a főztjéből, h nehogy megsértsem, pedig tele voltam, mint a déli busz...