Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia sanya ......hallom beszöksz edzésekre mert annyira edzeni akarsz ...pedig te király vagy anélkül is ...ne szerénykedj itt......
mikor utazunk borsó-hoz?
gyerekek elkúrták a fényképezőgépemet most akartam valamit lefotózni....a kurva életbe....minden nap 50 ezer .....komolyan mondom tele a faszom...pedig ma majdnem boldog voltam mert ma csak nem jön a postás teli csekkel...hát nem ma beszarik a gépem....hujj a kurva anyját....valaki nagyon szopat
Ma nincsen ovi, nehogy elmenj ovinénit fenni ma is ......reGGelt
hát most szerellek...nem éccaka

de május egy van ...nagy okosság , hogy nem mehetek felvonulni

micsoda felvonulások voltak errefelé pedig amíg kicsi voltam
lődöztük a lufikat külön május elsejére gyártott mini "U" szöges csúzlival( felvonulni nem vittük a rendes nagyméretű tejgumisunkat ami szolgálati fegyverünk volt az év többi napján...de jó is volt
na hálló. nagy az arany.... alszotok? remélem hogy a Zozi szerel
Keress egy hozzád közeli szervizt, ahol javítanak hátsó rugóstagot.
Ott megcsinálják ls feltöltik nitrogénnel is. . .
nah gajok jóccaka.......
Talán koszos a többi cucca... szóval nemtom
hát én erre azt mondanám,h szponzorok is kellenek (las vegas stb.....)de lehet hülyeség....
nézi valaki a fábryt? valaki meg tudná mondani miért volt a kiscsaj ktm es mezben előbb?
Jól van na úgy történt. Lebuktam:)
ja én is agyaltam már rajta csak anyám szerintem letépné a tökömet
Nem lett volna elég ha szimplán feltoljátok őket egy pallón?
behajítottuk a gépeket a buszba.
kéne csinálni egy éjszakai menetet is egyszer

na a hétvégén megyünk bizti akkor dumáljunk össze
felőlem, van refim
fábry után
ok mikor megyünk?
különben ott lax tőle 10-15 percre
hát tudod a számom vazze ...
engem is el túravezethetnél abba az orion árokba vagy mi az
okésos megoldjuk
Majd megpróbálok szervezni valamit, egyedül nincs kedvem se elpöfögni odáig aszfalton se utánfutózgatni...de úgyis szólok előtte!
buli van
gyere/gyertek nyugodtan...mi minden hétvégén és egyszer egyszer hétközben is döfünk egy karikát a biztonság kedvéért....
ha szóltok előre és jöttök szívesen eltúravezetlek valamerre ...nagyjából pontosan ismerek erre mindent ami lényeges.....