Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na megjöttem .....muszály melózni .....

Isten éltessen sutyerák !meg faisst barátomat is ! bár ő most el van veszve ...
Hali,ezt a kellemes helyet hol találhatnám meg,nagyábol is jo ha behatárolod kösz!
Köszi Oké, nem rakom vissza.
Isten éltessen!
Jöhetnek...majdcsak elbánok velük valahogy...
Isten éltessen sutyi! Nehogy visszarakd a repsolt!
Hellotok!Én ismerem a Zolika ovonőit!Ők azok
Re GG elt! Úgy döntöttem, hogy a szülinapom alkalmából nem megyek suliba Faisstnak is boldog szülinapot! Bár nem tudom, hogy mennyire követi a fórumot...
Óvónénit addig küldd hozzám...persze ha csúnya vagy öreg vagy dagadt akkor ne!
megyek oviba és ott maradok a gyerekek között játszani mert nem bírom idegekkel...beviszem gyurika mociját és (úgyis legó) összelegózzuk végre ....
de én a darabszámra erőlködtem .. .....vegyél fel csak 523 db inget

jó reggelit ....

hát megint tele a faszom majd minden nap hoz valamit a postás 50.000 forint értékben(ez nekem mínusz) de hetente egyszer biztos ....most a tegnapit találtam meg ...........hihetetlen "mi folyik itt gyöngyösön"........és akkor még zabálni is kéne.......meg ezer más kiadás..........ekkora számok azthittem csak matekpéldában vannak

hujj de unom már ezt az egész rohadt patkányfészket ........legalább kilátás lenne .......... leszopatnak minket gátlások, arányok, igazság, humánum nélkül......

még a végén a motorozás rovására mennek a koszos zsidók
A Husky-ról van még képed ?
szevasztok!

azért kell a 661 ing mert jóóó..mondjuk most amikor voltam kint egomba,az volt rajtam és teljesen szuperált...legközelebb ha pályázni megyek,marad a bőrruha,mert az talán megfogja a vállamat...a protekroing nem fogta
Re GG elt
Van itt is ilyen
hoppazarany
Visszajöttem...
Döme, érdekes oldalakat nézel...
Asszony tudja?
KÖszi szépen :)
Lenes tud ebben segíteni, de nálunk kapsz 4800 ért, azonosító nélkül . ..
Időpont: április 19 . délelőtt
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:
Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
Kutas: milyet?
Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
Kutas: ilyen-meg ilyen.
Csaj: Ilyen jó lesz.
Kutas: ok, rendszám?
Csaj: Most szívatsz?
Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant
Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt

Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben!
na nem untatlak tovább a rossz képekkel benneteket
szerintem a héten még jövök tárcsáért meg hűtőcsőért
Szia Dome!
Megtudnád mondani milyen cikszám alapján vagy azonositó alapján tudok pinkmotorsnál Jt 13 fogas első fogaskereket rendelni a 2006-os 250 es Ec-re