a könyökvédő az nálam is nagy cirkusz volt és tíz évig tartott kb......nem hordtam mert megőrjített
aztán rájöttem ha oda gyorskötözöm a vállvédőhöz akkor nem kell meghúznom a karomon a gumipántokat , lazán hagyhatom és így remekül tűröm a könyökvédőt...
teljesen jó a páncél...nekem az jött be nem a protektoring...... az rámtekeredik és izzadok benne mint kurva a templomba és idegbeteg leszek tőle majd leszaggatom magamról....
szóval nekem még a színe is ilyen a páncélomnak és tökéletes....ennyiért bátran vedd meg
Igazából van könyökvédőm, de csak a hidegebb napokra való szerelésben van(kabát). Majd meglátom, most veszek telefont meg laptopot, aztán ami marad harag
én is felveszek mindent, mivel nem vagyok vérprofi,
mellesleg nekem már volt sok mindenem széttörve, a gerinctörés az például elég szar volt,,, egy hajléktalan manus talált meg az erdő szélén, egyedűl voltam, és február volt,,,
utána kaptam szép páncélt a gigámtol a tökömig gipszből,, fincsi volt,
Sose volt még eltörve semmim de elképzelésem szerint igen szar lehet heteken keresztül hónaljig gipszben rohadni úgyhogy én inkább felveszem...legalább olyan ember kinézetem lesz a sok szartól amit magamra aggatok...
What's up?
aztán rájöttem ha oda gyorskötözöm a vállvédőhöz akkor nem kell meghúznom a karomon a gumipántokat , lazán hagyhatom és így remekül tűröm a könyökvédőt...
teljesen jó a páncél...nekem az jött be nem a protektoring...... az rámtekeredik és izzadok benne mint kurva a templomba és idegbeteg leszek tőle majd leszaggatom magamról....
szóval nekem még a színe is ilyen a páncélomnak és tökéletes....ennyiért bátran vedd meg
térd,
könyök,
fej,
Mehetünk ott h.dorog köznyékén is.
(akkor most ez azt jelenti profi vagyok?)
hehehehe
mellesleg nekem már volt sok mindenem széttörve, a gerinctörés az például elég szar volt,,, egy hajléktalan manus talált meg az erdő szélén, egyedűl voltam, és február volt,,,
utána kaptam szép páncélt a gigámtol a tökömig gipszből,, fincsi volt,