Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek, bedobok egy pizzát...kb 45 perc múlva vagyok...
Hétfőn érettségi, egyébként semmi újdonság nincs....és veled?
Orrbarúglak ezért egyszer!
I'm just goin' to the fuckin' pizzeria, to get something good...i'm fuckin' hungry....
Hi everyone!
What's up?
minek 661 ing ? ...egy is elég....mondjuk én a mez alá veszek egy pólót is mindíg.......de az is csak kettő
Szeva WhiskeyMan!
aludj benne
itt láccik a könyökvédő és a vállvédőm össze van akasztva...de ezt nem én találtam ki csak ..........
én sisakot se használok
a könyökvédő az nálam is nagy cirkusz volt és tíz évig tartott kb......nem hordtam mert megőrjített

aztán rájöttem ha oda gyorskötözöm a vállvédőhöz akkor nem kell meghúznom a karomon a gumipántokat , lazán hagyhatom és így remekül tűröm a könyökvédőt...
Vazze! 4-es lettem matekból! Zsírkutya

teljesen jó a páncél...nekem az jött be nem a protektoring...... az rámtekeredik és izzadok benne mint kurva a templomba és idegbeteg leszek tőle majd leszaggatom magamról....

szóval nekem még a színe is ilyen a páncélomnak és tökéletes....ennyiért bátran vedd meg
Nekem egy komoly esésem volt eddig, akkor tört el a kezem, meg repedt meg a bordám(protektor alatt)
Mármint a pénzből
gondolj bele ,egy egyszerű esésnél mit versz oda alapbol tuttira,,,,,

térd,

könyök,

fej,
Igazából van könyökvédőm, de csak a hidegebb napokra való szerelésben van(kabát). Majd meglátom, most veszek telefont meg laptopot, aztán ami marad harag
Debrecenbe sűrűn szoktunk járni,de nincs ott semmi extra
Mehetünk ott h.dorog köznyékén is.
sutyi vazze hordjál,,! picsán ruglak gyerek, jövő héten bemutatni, itt a forumon,
Én se szoktam felvenni,mert zavar.
(akkor most ez azt jelenti profi vagyok?)
hehehehe
én is felveszek mindent, mivel nem vagyok vérprofi,
mellesleg nekem már volt sok mindenem széttörve, a gerinctörés az például elég szar volt,,, egy hajléktalan manus talált meg az erdő szélén, egyedűl voltam, és február volt,,,

utána kaptam szép páncélt a gigámtol a tökömig gipszből,, fincsi volt,
Sose volt még eltörve semmim de elképzelésem szerint igen szar lehet heteken keresztül hónaljig gipszben rohadni úgyhogy én inkább felveszem...legalább olyan ember kinézetem lesz a sok szartól amit magamra aggatok...
Nekem sincs
én 661 inget használok és igen fasza csak használhatnám már úgy igazán