Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 450-esen nincs üresjelző lámpa a kétütemübe meg kell rendes olaj (atf)és rögtön be tudod tenni üresbe és sebességbe is könnyebb lesz berugni!
Szia Jani!
gratula a csöppséghez sok boldogságot kívánok hozzá
Szerintem:
1, használtat SOHA ne vegyél..egyrész higéniai okokból másrészt az már soha nem lesz jó a te fejedre, harmadrészt ki tudja hogy estek-e vele..sokszor csak a rétegek közti cumó roppan ösze, kívülről nem is látszik..
2, szerintem nem érdemes 30.000 Ft-nál többet költeni rá...a csili-vili carbon 60.000-es sapka sem fog jobban megvédeni, ha nagyon nagyot zakózol...
3, kínai gagyit is felejtsd el...mostanában mindenféle fantázia néven futnak kurva jó kinéző sisakok...

Szój Dömének hogy nézze át a raktárt valami eksönös Hebo sityakért, biztos van nekik!
grat a babához
tudtok mondani vmi jo tanácsot bukosisak ügyben? nincsrá sok pénzem de azért szart se akarok venni . pl: mennyit számit h milyen anyagbol van?
ja és még látom nem foglalózták le én megteszem...
megvárom azért amíg megnő....
naccerű csajszi..............szívből gratulálunk......sok boldogságot,egészséget !
Gratula,nagyon sok boldogságot!
GRATULA,,
morgen,
Kész punk a kislány Nagyon aranyos, gratulálok hozzá. Az erő legyen veletek!
Yeah! Éljenek sokáig a motoros csajok!
Sziasztok!

Megszületett kislányunk Török Luca! Egy új motoros poronty van már ezentúl köztünk!

Technikai infók:

2009.04.19 16:18
3260gramm
52cm

néhány kép a mai napról...srácok nem szarral gurigáznak: 36 versenyző közül 17 japó motor volt...többi KTM..és nem volt 1 gasgas sem...
Mondjuk MX-ben nem is nagyon vannak ott...de rákérdeztem hogy itt miért nincsen, erre mondták hogy eléggé ritka errefelé...hú mekkorát fogok én gizdázni az enyémmel!
Egyébként összvissz 2 darab 2t-t láttam...többi 4t volt...lesz fent videó is, bár rövid
Régi már de sztem így ezzel a zenével gecijó:Racetown 395
Az vagyok! Megnyalod a sós csokigolyócskáimat?
Megvan a meló, de folyamatosan nézek másik után...jó lenne 2000 euró felett keresni...de nem könnyű...ha már 3 nyelvet makogok...
Hogy alakul az élet kint? Chefbácsi lettél már?
mindjárt teszek be képeket...
a tizenkétezeröccázhúsz nyugdíjat, tizeharmadik havi fizetség, levél az apehtól na de semmi siettség
supermotora azé elfér
Mert csináltatni kell a tárcsát, de a 310-es nem kerül nagyságrendekkel több, mint a 260-as, na ezért. Meg menőzni is akarok
Supermoto
milyen volt a verseny?