Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kell holnap kimérem hány ohmtol hány ohmig megy!
Köszi, megpróbálom.
Az ország már virágzik egy hete biztos Vagyis a kertünkben a gyümi fák már keményen tele vannak virággal.Na de ennyi a virágzás de komolyan már nem tudok másnak örülni csak hogy itt a tavasz és dagad a F@SZ
skype?
szeva
szeva,
ki lehet mérni mert egy sima potméter lineáris teljesitménynövekedést kell mutatnia a mérőműszernek!
egyszerű kérdés,: ettöl most az ország elkezd virágozni,,,,,,?
Gondoltam közlöm mindenkivel
Meg van a következő Miniszterelnök... a következő bábú
Gas Gas EC 125 superlotyó...már csak a lánckerékre várok és kész is van Majd dobok be képet róla.
millyen superlotyod van sutyi,
A supermotohoz kell...endurora van minden, már nyakvédő is
hát enduroban, a nyári erdő mélyén egy kicsit meleg lessz, de aki kemény az kemény,,
Szevasztok! Venni szeretnék egy bőrkabátot meg egy kesztyűt...mi a vélemény róluk(úgy nézzétek, hogy ennél azért olcsóbban jutok hozzá)
Csak gépen tudom kiszűrni a hibát!
há máár magamba kerestem a hibát.....de ez a szar kiírja,h újabb msn van a gépemen mint amit akarok telepíteni,de a lényeg,h semmi msn fájl sincs már,mindet töröltem.......szal fullra nem értem!10et eddig már leszedtem simán,de mikor nekem kell akko semmi,csak 1-2 megás szarok
Ki leget ezt mérni valahogy?
Mert nem venném meg blintre. Vagy csak rácsatlakozva lehet a hibaüzeneteknél megtalálni ?
isten vagy Olivér...
a kedves hölgynek is,
Van még!
áááháá,itt bújkál csókolomok
nemáá hogy már msn-t is lehet szopatni, hová fejlödik a világ,,
szép jó estét mindenkinek.....rég jártam erre....
egyből 1 kis segítség kellene,vki tud akkor linkeljen be nekem vmi msn-t mert egész délután szopok de nem találok 1 jót....... pls......