Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Agy helyet mag ad mellett
jónapot jó ebédszünetet .....
ilyen faszságot találtam ....
megfejtéseket nyomjátok...este zsűrizem
?
Na végre!
Ez az első mondatod 6 hónapja,ami nem a vasról szól...
Kűggyé bort!
...vagy gyere sörözni!
Re GG elt! Holnap hatósági, remélem nem lesz gond...egyébként Baján 3800Ft a műszaki, Halason meg 9000Ft, itt biztos sokkal jobb minőségű műszakit adnak
szopjál leee ez nem arról szól
arany ér, nembaj ha vérzik csak fájjon is,,
Jóéjt!
Én annak idején (nemrég volt, mert estin csináltam meg, 30 éves fejjel...)halálosan komolan megkérdeztem érettségin írásbelin hogy mi az az érvelés...mármint tudok érvelni, de mit jelent az az irodalomban?
A vizsgáztató szentül meg volt róla győződve hogy viccelek..
gyors vagyok,mint a villám!
Mx majnokság biztosan nagy élmény lesz,pár fotót majd azért ha tudsz csinálj
hát sajnálom h elvették a gépet,de majd csak vissza kerül hozzád.
na én most elmegyek aludni mert holnap még érvelést kell írnom magyarra
További szép estét és sok sikert mindenhez
Akkor oké
nagyon frankó a CR!
Egyszer majdnem vettem én is...csak macerás lett volna, mert egy 25-ös vázba kellett volna belepaszírozni egy 250-es blokkot....
Itt minden ok, most Vasárnap megyek az Ír nemzetközi MX bajnokságra...nézőnek...
De biztos faja lesz...Motorom már épül összefelé (GasGas FSE 450), nyáron hozom kifelé..
Hát szép kocsim az van, csak bent a rendőrségen...
Nem volt rajta biztosítás, erre a rendőrök szó szerint kiszállítottak és hazaküldtek gyalog...5 km-ert gyalogoltam...itt nem szaroznak a genyók...135 euró bünti...
De azért jól vagyok, kösz...
Szeva Tibi!
Már írtam neki! Csak mondtam hogy faterral egyeztetnem kell, mert én ugye kb 3000 Km-re csücsülök Írországban...de fater intéz mindent...szóval írtam neki hogy OK...
Hello!
Nem tudok semmit különöset töltöm a tavaszi szünetemet,szerdán újra suli, nem sokára meg érettségi...
Cr kapar,himbát bezsiroztuk,mindkét kerékbe a csapágyakat bezsíroztuk,itt a fórumon sikerült olcsón hozzájutnom 1 Acerbis kézvédőhöz+Pazzaz 28 as kormányhoz és ahhoz lett csinálva átalakító és az került most fel rá.
Holnap megyek megnézni 1 cross gumit haverhoz állítólag szőrős még annyira új 1500 ért elhozom ha jó
Röviden tömören ennyi.
és veled mi újság?hogy zajlik kint az élet,hogy boldogulsz?
láttam sikerült kocsit venned
Hello andriska.Haveromat érdekelné a robid.KTM néven irt neked.Ha visszahuzod megtalálod
Szia!
Hogy smint?
Cr kapar rendesen?
vazze,minden mondatod erről szól....
motor....
Moto GP-t hol lehet nézni?