Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg!
esetleg zöldre lekellett volna festeni
hamar megrozsdásodna ha fémig lecsiszolnám , nem aluból van. Meg nem akartam jobban szétszedni. Majd talán jövőre , ha még meg lesz akkor leszintereztetem
A fasza Ft árfolyam sajnos. . .
Nálunk is újra kellett a frissen érkezett alkatrészeket árazni. ..
én is arra gondoltam!
amugy miért nem poliroztad le a motorod vázát?
Igen én is a Suzuki idomokat veszem a kawánál nem írják, de dettó egyforma a két szett.
Köszi. De már kicsit be vok rúgva. Majd még megkérdezem később is szerintem
Van nekik 19900-ért. Most emelték az árát 16900 volt még egy hete.
Nem tudom nem néztem, nézd meg az oldalukat:www.universalmotor.hu
azjó!
szóval nekem is bele megy a fehér vagy fekete idomszett?
Azért nálunk is szokott lenni!

De legalább náluk volt cucc...
Régebbi típusú szuzukihoz is lehet nekik motyójuk?
Nem mindig állnak a helyzet magaslatán.
Van nekik fehér, meg fekete is . beszéltem velük telefonon valamelyik nap.
Parilláék nem rosszak, bár van egy aranyos sztorim róluk:
Láttam a NET-en hogy van nekik hátsó sárvédő GasGas FSE-hez...bemegyek, mondom nekem kell egy ilyen (ára is ige jó volt, de tényleg) mondja a srác hogy OK, de csak rendelésre, és hogy ez nem biztos hogy jó 4T-re...mondom neki hogy ez bizony egy FSE sárvédője a képen...kérdezi, biztos? Honnan tudom?
Mondom neki,onnan hogy a sárvédőn ott van az akksi helye, annál a résznél, ahol bemegy az ülés alá! Jaaaaaaaa!
Ha meg sokat cikizel, akkor belevetem magam az LFP topicba
Nekem is... a műszerfal helyett például a Monalisa néz vissza

De ezt ne vedd túl komolyan
universal-nál ugytudom hogy zöld szinű idomszetteket lehet mivel kawasakid van de lehet sárga is ( RMZ=KXF 2004-2005)
Parillánál, vagy az universalmotornál.
amugy hol veszel idomszettet?
Oké igazad van, de nekem számít az esztétika is.
A lóf@sz kell ide, nem szett... el kell dönteni, kinek játszol. A krosszos csajozós kéri a karcmentességet... a magunkfajta igénytelen endurós meg xarik rá
Akkor fekete szettet veszek
Nemtom. Ott elvileg nem karcolódik. Itten meg igen. De ez mennyivel nagyobb élmény
ez sajna tanúsíthatom....
Lesz benn jó mély karc,amiből az istennek sem tudodkimosni a koszt...tehát a fehér alapon lesznek fasza fekete karmolások..elég csúnya tud lenni...kb olyan,mintha 10 éves motorod lenne