Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, homok az egész...jó is volna éccaka egy kis eső, különben holnap megdöglünk szilikózisban...
KÖszi :) Biztos jó buli lesz de a mi homokbányás háziversenyünk és bográcsozásunk se lesz kutya holnap :P
Nem GD vagyok de nagyjábol vágom milyen a pálya.Van rajta mindenféle akadály(Sarasgödör,Gumik fektetve,állítva,Farönkök mindenfelé)ezenkívűl ugratók egykupacban.Talaly meg ilyen homokos löszös földes egyveleg!
Gd milyen ez a pálya?
Tud valaki valamit erről a halászteleki versenyről? Milyen a pálya?
helló mindnekinek :) Nincs ma iskola Ronis megyünk bányába az uj pályarész bejárni?
Nem azért mondom...csak a közelben semmi nincs...
Sajnos a pályát nem tudjuk áttelepíteni máshova...sorry!
Még az enduros rendezvények is Budapest centrikusak...úgy utálom...
Holnap ha valakinek ilyenre van kedve, várjuk szeretettel!
http://www.youtube.com/watch?v...
Nissan gondolom az asszonyé Egyébként itt is sok ilyen van...a kicsiket eltiporják a nagyok meg szépen eléldegélnek...

És nincs motorom!
sziasztok... ma is jó kis motorozós idő van
ja, ez lemaradt...
Gyerekek, itt kibaszott nagy válság van!
Ezt szórólapozás közben lőttem. Nehogy azt higgyjétek hogy csak ez az egy ház ilyen...
Szia Kornél!
Jaja, megvagyok! Szombaton megyek kocsit venni..
szep estet mindenkinek Andris hogy vagy? minden rendben?
Ja...RMZ idomokkal...meg egy baszott nagy, szakadt üléssel, FBS-el telebaszott blokkal...de a legnagyobbat az utcai gumin röhögtem!
Átbasz a gyerek...akkor mondd meg neki hogy hívjon fel egy Budapesti vizsgaállomást és csodálkozzon!
Na ezért utálom azt az országot...még az sem ért hozzá,akinek elvileg a szakmája....
Akkor bekaphatnak...mind1 megcsináljuk azt a szart, villogjon, ha ez a kívánság
Összesen 4x vizsgáztattam a 3 KTM-et és egyszer se volt rajtuk index...
Azért ez enyhe túlzás...de szabadidőm még mindig egy ricnivel több van mint pénzem...
nekem sem volt vizsgán
Estét urak

Csak akkor kell müködni ha fel van rakva,nemrég müszakiztattam az öcsémét.
Ma megjött az AC10-es gumma,nagyon fasza
Kétszer beszéltem a csávóval, aki vizsgáztat...azt mondta irányjelző kötelező, de én is úgy tudtam, hogy csak akkor kell működnie, ha fel van rakva...