Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg a napot...
Sutyi,azért van a kresszben a karjelzés tanítása motorosoknak!
Vagy Önnek nincsen jogosítványa?
nagybátyámék is szendvednek... fornettinek meg hasonló jellegű cégeknek a beszállíói,gépek terén..és idén egyet sem adtak el
már nem süt a nap..vedd le a szemüveged amúgy mi a faszvan, 1 hete nem látom a holdat
No comment. . .
Összeszámolhatnánk, hogy még hány nagy cég hullott el a válság miatt. . .
A holnapi reggelre. . .
Nagyonnagybocs!
volt-e mostanság motorolás az úrnak?
Hát, akkor eladó a gumi...11.500ért lehet vinni...AC10 120/90 18"
Értem, köszi...franc essen belém
hidd el egy sokkal vékonyabbal könnyebben fordulsz a 25-el, ezt bárki átveszi töled,
sajnos a méretezés az már csak ilyen általában két eltérő tipus ugyan azon mérete is mindig más szélesség, de ez sem ritkaa amikor azonos a gyárto, és mégis elég más a méretezés,,
az év első nagy cacibja, plussz klubbkiállitás is egyben,, sajnos ott kell lennem,
felejtős, ne rakd fel bárki átveszi töled annyiért a 25-öt nagyon le fogja fogni az a méretű gumi,,,
Nem tudod, hogy mennyivel lesz szélesebb, ha rárakom a felnire? Mert most kimentem megmérni és a 2 legtávolabbi bütyök között 15 centi van, a 140-esen meg 17centi, de ez még változik, ha rárakom a felnire meg engedek bele egy kis levegőt..
Tudom csak próbálkoztam
Azért hülye nem vagyok
Csocsesz

tuti a kutyakiállítás?
szeva,
Felejtős küüdd el 10-be átveszem
Jaja ezt küldte
Hi!
CSak hátsó van 2db.Postán el tudom küldeni.
Üdv:M
2 pecel későbbi levél

Hi!
Bocsi,csak egy db van.
üdv:M
Hát most, hogy itthon van már látom, hogy kurva széles, csak megtévesztett, hogy ez az Enduro Comp. meg 140-es, és ez is Michelin....mi legyen akkor, érdemes-e felrakni, vagy felejtős?
Majdnem lecsúsztál róla