Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom a magyar virtus már megy
hehe..Nokia-mról írok,lopot wifi neten..ingyé van..
Persze, biztos a Cervantes meg a többi ek is azért mentek fénysebességgel a Fesztiválon a csont gyári kölcsönmotorokkal mert szarok a FIM-es gumik...
tényleg jó gumma az s12...

de ne vegyél miattunk

én elöl használok azt ...hát kopottan is jobb mint az új mitas....
de nem fikázom a mitasokat mert nem keveset koptattam el a pár nap motorozásom alatt....

hátul például a mitas c10-el egykeréken mentem fel olyan helyen ahol most a c18 al nehezebben és akkor most nem említem az oldalazókat meg a fékezésnél milyen szarul viselkedik dolgokat.....hátul c10-est erőltettem amíg be nem szüntették.....néha c16 -ot is használtam ha kövesben kellett nyomatni a köröket.....az se volt rossz

most tesztelgetem mi lesz hátra a befutó.....
elől mindenképp a michelin....hátul képlékeny még......oda is michelin lenne a nyerő csak árilag nem mindegy mit egykerekezel el.....
lehet hogy neked bejött a gumi de én nem veszek ilyet többet,minden dumim jobb volt ettöl, ugy látszik az anyaga a lényeg nem a minta?
na mi van elveszett tűzoltóember ? szewa....
Jolvan gyerekek akkor szar a C19 Én azt használom már vagy 2éve első guminak.Amikor megvettem az 525-öst akkor Metzeler volt rajta de akkora fos volt hogy csodálkoztam is rajta.De megfogadom tanácsotok legközelebb pénz nem sajnálva kipróbálom a híres Michelin gumitokat
Hölgyeim és uraim, forumozók, gasgas-osok, és miegymás....
hétvégén rendezek egy jó kis turát!
AKI KEDVET ÉREZ egy jó "turához" keressen meg engem!
70/337-90-80! Megpróbálok hardendurokövetelményeknek eleget tenni... bele kéne rázodni a 2009-be... Akár szombat akár, vasárnap........
keressetek!
csak az enduro competition nem ér semmit
Ez is olyan horror árban van, mint az Enduro Competition
Megveszem az s12 mintÁra kÉszÜlt mitasz-t rakom fÖl nÉzem rÁvan Írva fim azÓta sokszor pofÁra estem vele sosevolt szarabb gumim.elÖsszÖr aszt hittem a fÉm fÉkcs? meg a puha betÉt de ez gumi !
még F.I.M.-es gumit szeretnék a motoromra

akkor drz-t is vehettem volna...s-est

michelin s12.....ott a világvége
hello döme van valami hír az anyákról?

Magyar-Szlovák barátság
szép kanyar csak hasonlítani lehet SZÉP
Valami szlovák paraszt lehetett!
nagyon sok munkánk van ebben a fotoban mire kiretusáltuk Fecco alol a fákat amivel ki volt támasztva, meg a kötelet amivel fentröl huztuk négyen,
.............nekem nagyon fogy a bütyök a gumi oldalárol.. .
vágyom az ujj kihivással teli helyekre,,, megbeszéljűk,
Hát lehet hogy nem tesz jót neki ha állandóan sziklák közt használod.Mondjuk mi is járunk sziklás vidéken erre is akad szépen de nem panaszkodok rá nekem nem szokott letöredezni a bütyök róla.Talán mert nem megyünk annyit sziklákon.De itt tényleg az a lényeg hogy hol akarod használni a gumit!
erre felénk nagyon sokat megyűnk sziklás, kövesen, és ott a c-19-ha már messziröl meglátja a sziklás feljárot máris ledobja ijedtében az összes szélso sorban lévő bűtykét,,
amugy erdei talajon tényleg jo guma,,
Ronis a C19-et kipróbáltad előre?Szerintem ez a Mitas legjobb első gumija!Mind anyagban mind mintázatban messze a legjobb a többi közül és FIM-es A 18-as elvileg a párja de nagyon hamar kopik ha keményebb talajon használod!Én inkább C20-ast ajánlom!Amúgy jöhetnétek errefelé is már motorozni Iharos és Sóskút endurócrosspálya!Tudnék helyeket mutatni bőven!
de nagyon hálás tud lenni amikor kersztbe csuszik az eleje.
michelin s-12 a legjobb ami jelenleg kaphato, csak kár hogy arany árban mérik ,