Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáltál valaha is FIM-es gumit
1. a KTM Fesztivál nem volt verseny, miért kellett volna nekik FIM-es gumival menni? Volt közülük olyan, aki (szintén teszt) krosszmotorral ment fel az enduropályára, azon nyilván krosszgumi volt, nem enduro...
2. nekem kurvára nem tűnt fel semmilyen hátránya a FIM-es guminak a krosszhoz képest, nemcsak márkán (Mitas) belül, de még sokkal "nevesebb" (és drágább) krosszgumihoz képest se (a 250-est elég jó állapotú MC5-ösökkel vettem)...ráadásul a FIM-es nagyságrendekkel jobban bírja az aszfaltot (néha muszáj), többféle talajtípuson is használható és csak minimálisan (2-3e Ft/pár) drágább...
Plusz amit Te is említettél hogy semmiféle "közeg" nem ugathat érte...manapság asszem ez sem elhanyagolható tényező (sajnos)
szia....
eszi a sajkacsontot a dr 350.... nem attól sérvet kapsz
ha állapota jó és nem túl drágán sikerül hozzájutnod hobbyzgatni jó kis gép tud lenni...persze nem hard enduro...de jó gumikkal meg áttétellel jókat lehet vele szórakozni terepen...
szomorú az az, hogy nehéz jót találni és ha mégis akkor megkérik az árát......de szerintem hálás
hopsz a kép lemaradt
Zoozee

esetleg a mitas c20 -ról nem tudsz valamit mondani ? ? ? vagy nem hallottál valami tapasztalatot róla ?

http://www.gumaker.hu/mit.php?...
Jól beszélsz Mester!
Én is így tudom, annyival egészíteném ki, hogy ha jól tudom a természet védők miatt lett ez is így kitalálva, más profilmélység és kialakítás, kevésbé szedi szét a talajszerkezetet. Egyértelmű, rosszabbak mint a piroskák…
Zoozee, mi a véleményed DR350-ről? Komolyan érdekelne, lehet beruházok a nyáron egyre, a szűkös anyagi korlátok miatt.
Egyébként Sziasztok!
jó reggelt!
látom nem tiszta mindenki előtt ez a fim -es nem fimes történet......

röviden ők azért mennek fim.-essel mert nekik kötelező ...de én nekem nem kötelező ugyanannyi pénzért szarral menni......ők is ha tehetik nem azzal mennének.....de ott ahol ők mennek ez az előírás.....szabály az szabály
ez olyannyira "gecijó" gumi , hogy ezzel átmegy műszakin egy terepmotor vagy kijön a boltból és forgalomba helyezhető a F.I.M. ez egy nemzetközi motorkerékpáros szövetség részéről elfogadott(ettől hívjuk fimesnek) és általuk is mamusznak számító gumival...tehát gondolhatod milyen jó crossozni vele a kicsi mintamélységével asszem 13 mm stb...hátrányaival....
de ez ha mentél itt ott versenyeken a versenykiírásban szerepel hogy adott versenynapra engedik -é a piroscsíkos crossgumit vagy muszály szopni a F.I.M.-es szarral.......

hozzáteszem elsőosztálynak általában azzal kell menni meg ilyesmi....
főleg vb.-n ... ahol komolyabban vesznek szabályokat.....pl. azért mert ha nem ilyen guma van a gépen akkor nem lehet műszaki/rendszám se ...és enduróba ez is kéne

sőt ha penge rendőrök lennének akkor ilyenért el tudnának szaladni a forgalmiddal ha egy not highway use gumit találnak a lovadon mondjuk egy c10-et.......sőt le se kéne hajolniuk mert ott a piros csík a gumidban amit szembejőve 80-nál még láthatna a yard.....
ezért nézik a versenybírók a csíkot mikor fimessel kell menni hogy versenyben nehogy piros legyen mert az csalás/előny lenne a fimes szarral szemben.....hát kábé ennyire jó a ez a fimes gumi.....nem véletlenül szedik le motorokról még újkorukban akik komolyan gondolják , hogy átadják a lóerőt a földnek.........bár aszfatbetyároknak lekoptatni jó...csak oda is drága ..mert ugye az ára ott van a toppon
ilyened mikor leesz?
abbba mert de hülyeséget kérdeztél mér nem melózol,látod itt mindenki szorgalmasan dolgozik
de zavarba jöttél...
de NEM Sutyival naaaa
hát az biztos de Sutyival
itt is lesz március végén motorkiállítás...majd lövök fel képeket....
óóó..egy szerelem van kibontakozóban....

Holnap megyek álumínyium táblákat lopni...
milyen időtájt mennél?én max 2órát leszek mert csajjal kell mennem még 1-2 helyre......írd be neked mikor jó!Mi valszínű délben érünk oda
ööööö sutyi találkozhatunk
Acélvázas
Olyant én még nem láttam...
nicsak egy elveszett tűzolto,, menjűnk csak ne legyenek benne rétek,,
Aha!

Meg nem terhelik a motorokat mindenféle acélvázas kézvédőkkel. . .
Szerdától leszek azt hiszem. . .
Ne anyázzunk, jó?

Talán hétfő, de sikítok mindenképp!
Re GG elt! Jövő hét pénteken megyek a motorkiállításra...esetleg van olyan ember itt a fórumon aki szintén pénteken megy?
na ma pihi van. nincs kedvem bemenni