Nekem mindegy,hogy hova,csak az a lényeg, hogy olyan fasza kis endúrós hely legyen,mint tatabánya!
De igazából csinálhatnánk egy "túrát" 10körül találkoznánk és bejárnánk a környéket,aztán meg sötétedésre visszamennénk a kiinduló ponthoz!
Csak ehhez persze kellenek a rutinos "öregek",akik tudnak útvonalakat...
Szóval akkor tavasszal valami?
c18 -at vedd meg.....inkább ezek közül.... főleg ára miatt elfogadhatóbb
bár nem a világvége gumi ......próbáltam "errefordítva" meg "arrafordítva" is......szóval eddig csak jobb gumim volt...
de tűrhető még .....persze ha traktormintának megfelelően teszem fel
de te miller vagy nem tudom mit aggódsz a pénzen
ja és nem az euró miatt van itt mindenszar hanem a forint miatt....ill. az azt tönkretevő fasszopó politikus patkányok miatt....ja meg a zsidó gecik miatt....
Akkor túl is van tárgyalva a dolog.....holnap remélem,hogy meg is tudom venni
Valamikor kora tavasszal kéne szervezni megint a TISE pályán egy motorozós napot!
Segítsetek légyszi! Hátsó gumivásárlása előtt állok,de az euró miatt a gumik árának nagyrésze fel is ment.... amit mondtatok mittas C16 azt most 16körül tudnám megvenni az universalban(ami szerintem kicsit sok érte).....
Viszont van még egy mittas C18 raktáron,amit 12500ért odaadnának. Vélemény róla?
Bálint, jó hír:
most nézem hogy amíg odahaza az ember több mint a fele fizuját leadózza,addig itt egy kasszás (Aldi) a havi 1600 eurójából (486.000 Ft), mindössze 50 eurót (15.000 Ft) adózik...
Kibaszott magyar politikusok......
morgen népek,, nincs valakinek egy gizgaz fesszabályzoja otthon feleslegben, az a kis 2*2 centis kis műanyag dobozka ,két vezeték jön ki belőle, és oda van felcsavarozva a trafo meg a hátsofék olajtartálya mellé, na egy olyan kellene nekem ha vona,
Asszem én kivagyok zárva
De igazából csinálhatnánk egy "túrát" 10körül találkoznánk és bejárnánk a környéket,aztán meg sötétedésre visszamennénk a kiinduló ponthoz!
Csak ehhez persze kellenek a rutinos "öregek",akik tudnak útvonalakat...
Szóval akkor tavasszal valami?
Hát sajnos most a millertől nagyon odébb vagyunk....,de majd lesz jobb is
Tavasszal tise?
bár nem a világvége gumi ......próbáltam "errefordítva" meg "arrafordítva" is......szóval eddig csak jobb gumim volt...
de tűrhető még .....persze ha traktormintának megfelelően teszem fel
de te miller vagy nem tudom mit aggódsz a pénzen
ja és nem az euró miatt van itt mindenszar hanem a forint miatt....ill. az azt tönkretevő fasszopó politikus patkányok miatt....ja meg a zsidó gecik miatt....
mi a zsír?
Valamikor kora tavasszal kéne szervezni megint a TISE pályán egy motorozós napot!
Segítsetek légyszi! Hátsó gumivásárlása előtt állok,de az euró miatt a gumik árának nagyrésze fel is ment.... amit mondtatok mittas C16 azt most 16körül tudnám megvenni az universalban(ami szerintem kicsit sok érte).....
Viszont van még egy mittas C18 raktáron,amit 12500ért odaadnának. Vélemény róla?
most nézem hogy amíg odahaza az ember több mint a fele fizuját leadózza,addig itt egy kasszás (Aldi) a havi 1600 eurójából (486.000 Ft), mindössze 50 eurót (15.000 Ft) adózik...
Kibaszott magyar politikusok......
szewa ronis...nekem nincs .......robogóéhoz hasonló ez esetleg se?
ide nézzél be !
amúgy dömééknek lehet hogy van
reggelit