Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap szépen lefőztűk a teákat, bekaptunk egy olyan havas felfelét , amin ilyen összetöppedt 30 centis ho volt, na azon cirka fél ora alatt jutottunk fel négyen, a végén szippen föttek a szamovárok,, enyim is, viszont nem ragadt meg az ujj dugo, ezek szerint be van már járatva,,
Hát épp ezt mondom én is,hogy katasztrófális a költségvetése.... ...
Fecco ha az rxv 450-el mentél a legjobb köröket akkor miről beszélűnk,, a Havrinak ugysem kellett, vedd át te a Pudor féle tavalyi motort, és máris ott vagy vele 1.o elejibe,,,, csak gyözzed pizzel,,
....egyébként az rxv-ben még az a jó,hogyha romcsiban bedölik valahol(váltó,önindító és minden ami csak hiba lehet egy motoron ez olyan minden az egyben motor),szóval akkor ha rádugod egyböl a telefonra és nem is kell laptop hozzá akkor ez azonnal segélyért folyamodik valamelyik uniós bankhoz.. Plíz fájvthousand juró felirattal és ez az alapcsomag!Olyan mint a jupícínél a kicsi netes pakk!Ettöl csak drágább lehet a költségvetés.Hahahaha
Szia Bálint!
Szeritem és a V.ZSolti szerint is sok az elektromos kütyü injektor konnektor meg miegyebek,de a poén az hogy lejjebb van a benzintank mint a szívócsonk és így egy tápszívattyú buzizza fel a murcit abba a magasságokba.Zsolti is a sok elektronikátol fél.Felépítése szerintem ultrabrutál hardenduro,de egy olyan jellegű berúgós-generátoros szerkentyű elfért volna rajta az injektor ellenére is mint amilyen az rmz 450-en vagy mostmár kfx,vagy crf -en is van.Rúgáskor generál annyi energiát ami elegendő az injektor életre keltéséhez és már dől is a benzin a mociba.Nos ez hiányzik róla.Viszont motoroztam tegnap kurva sokat a Gabi 450-es rxv apriliájával ami totálisan más jellegű rxv mint ami nekünk van 550-es.Leszámítva amegbízhatattlanságát és az irreálisan magas költségvetést és a gusztustalan hozzáállását az aprilia magyarországnak akkor ez egy kurva jó motor.Messzemenőleg a legjobb karikákat az rxv-vel nyomtam tegnap.Nekem abszolult az a favorit most.Nyilván ésszerűségböl semmi pízér tnem tenném le mellette a voksomat.....De zsír volt.
kiváncsi lettem hogy milyen lehet, bár én elvetettem ezt a tipust már akkor mikor megjelent, ,,
a fő bajaim vele,:
1 , nincs rajta berugokar,,
2 , kibaszott injektoros konnyektor,
3 , tul sok benne a fölösleges elektronika,

ha ezt beledobod egy tavasszal árado romcsi patakba, akkor hivhatod a zsák kusztot hogy kivegye, meg a rokefeller bácsitol kérhetsz egy kis eklézsiát hogy megcsináltasd,
vagy kicsapod a laptopot ott az erdőben a fák között ,dobsz egy emilt a műholdas telefonodon keresztűl a husaberg gyárba, pliz help mi felirattal, és megkéred öket hogy lokalizálják a hibát, és irják ujjra a kompjutered interneten keresztűl,,,

amugy tetszik,,csak nem egy hard enduro,,

szerintem,
Gyurikám,itt a gyerekek ilyen SXC-kkel játszanak a játszótéren...tudod, félig be vannak ásva,mászókának átalakítva...
Küldjek egy blokkot?
akkor elmostad az egész blokkot? Dávid visszavitte az olajat? még a kuplungom pénzzel is lóg
a tiédet is összeválogattam...elmosogattam az összes cuccot ami még nincs benne...és átnézegettem mit hogy mert elfelejtettem hol akadtunk meg....mostmár képbe vagyok ismét....úgyhogy lassan eleshecc vele
Ahoj Bálint!
Háj Brájen!
Bizony vett egy ilyet a Zsoltibácsi.Ku.va jó kis motor azt kell,hogy mondjam érdemes lenne kipróbálnod,mert olyan könnyű,mint amilyen könnyű 4t röl álmodsz.Plussz annak ellenére hogy nyilván ez a kék--sárga ktm,de semmi köze nincs érzésre a ktm-hez,ha azt leszámítjuk az alkatrészek zöme az ugyan az mint egy exc-n.De az totál más feelingel van megáldva.Összehasonlításként az újfalta exc-r blokkal megáldott endurót és ezt összhasonlítva,hát elbújhat a ktm a túróba eme kis ktm szerzenény mögött.......
Nem üvölt mint egy idióta 4t és mégis bődületes az ereje és nagyon nagyon kezesbárány......Plussz a Káta is beszrzett egy 570-es fe husaberget magának idénre.Jó mi?
tied
sziasztok...most jöttem fel garázsból idáig melóztam.......
de legalább kész vagyok....idegileg persze de kész

nagyon mentem volnama motorozni de akadályoztatva voltam......megnéztem kéglit ...meg összepattintottam egy robogót meg befejeztem crf-et ....este most be is indítottam és akkor sajnáltam hogy ma nem verettem egyet mikor meghallottam a hangját..itt pörgettem forrt a vérem
szeva főbéla,,
Estét!
szewasztok
szewa lenes ...térdvédő kell
pedig sajnálhatod hogy leléptél, én tudtam hogy hamar lemorzsolodunk, amikor már csak négyen voltunk az nagyon királyos volt,,,még nekem is tetszett,,,
wazze lefosom a bokámat a Végh Zsolti vett egy ilyen csodajárgányt,,
eladó rainers csizma fekete alig használt sérülésmentes 15 000,-
polisport térdvédő 5000
Ahoj More!
Vazze az a 14 motoros már egy kicsit sokkolot mikor leléptem. ....Nem jó ennyien nekiindulni.Nekem rohadtul nem volt kedvem utána tovább menni.....Belegondolva,hogy akár egész nap ez lehet..
Viszont öskün összefutottam a VéghZsoltival és az új husabergel.Kipróbáltam és azt kell hogy mondjam...legjobb motor amivel eddig mentem.Könnyű mint egy 2t,Erős,nyomatékos,gyors,álom futóműűű(mintha nem is pds lenne benne).............és kurva drága!
wazze de jo volt a mai menet, délelött 11-töl, délután 5-ig , igazi kihivásos 14-en indultunk, és a végén a kemény mag maradt meg 4-fövel a legvége pedig ketten Ádival,,,
naná!
minek örülsz ennyire ANDRIS? remélem napoztál