Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha,
Ronis,elhoztam a vázvédőt!Jól emlékeztem,hogy 2 rongot montál ?
supermotozni akar...ezért szögeli az enyémet
jo reggelt,
neked is jo reggelt főbéla, wazze ne szegeljél folyton mert befordulsz,, huzzál kifelé motorolni,
ja jó reggelt!
szeretnék motorkázni..... de dolgozok....
azé hogy te mehessé

amúgy van egy házikó alternatíva ma nézem meg nemsokára ...kiváncsi vagyok milyen ...lehet ez a befutó.....remélem már sikerül valami jó is....

addig turkálok az olajba...de már hallottam valami két négyüteműt mentek a ház előtt......mindjárt eldobálok mindent a kezemből és kiegykerekezek

na szögelek.....pá
na,motorozunk máma?
nagyon reggelit
Sutyi gratula a helyezésedhez!
MorGGen!
Még reggelebbet
reggelt
Új ház ki van már nézve?
Nekem is ez az utolsó mentsváram, hogy ilyen viadalokon veszek részt, gyors nem vagyok meg szép se...szóval ez a rész kilőve
néztem komoly...nem akartam odaírni semmit a motorfikázósnak...
de te ügyes vagy ..én is szeretem az ilyen ügyességi versenyt már kettőt sikerült nyernem
hát aki nem gyors az legalább ilyet nyerjen
Nem tudom, de őszintén szólva nem is érdekel...biztos vagy két tucat Gas Gas fordult már meg a keze alatt, hogy mindent átfogó véleményt tud róla mondani...hülye faszkalaposok A másik motor fikázása, a sajátunk istenítése nagyon megy nekik
Hehe a kis dome(remélem azért nem alszik minden éjszaka ilyen jól)
Néztem a videódat!

Ki az az okos 19 éves rutinos Yamahás? (Ökör)
Aranyos
Szevasztok!
Altatás folyik, gondoltam belesek!
voltam ma veretni de szarrá áztam a sok latyaktól.
Szeva zoozee! Láttad micsoda paripával fotóztam le a GizGazt?
szia lenes,kellene csinálnom nekem is,minden van csak neki kéne álnom.majd megdumáljuk a tapasztalataidat,holnap megyek kerülni ha gondolod nálam hagyhatod a kocsid!