Nem is feltétlenül kell beírni, a legtöbb infot megtalálod anélkül is: kereső (nekem is szokatlan volt először, hogy valóban működik és még használható is)+visszaolvasás...
Sztem mióta külön van a motorkiállítástól, azóta kurvára nem éri meg kimenni rá...addig is csak azért, mert kb. "ingyen" volt...
Gumibogyós cuccot kiállítás nélkül is be tudsz szerezni, nézzél be a kékfórum vonatkozó topikjába, vannak újabb modellek (egyiket a mai naptól kezdve lehet kapni)!
bocs, üdv mindenkinek
Dani, megyünk fel "elméletileg" a fegyver kiállításra, egyszerűen késztetést érzek, hogy beszerezzek 1-2 gumibotyós cuccot... előző években voltam fennt, szerinted érdemes idén is felmenni?
Fosztogató hordák=panelprolik akiknek nincs hova menekülni a városból+hiperpigmentált "ember"társaink, akiknek nem lesz miből segélyt adni.
Persze, simán elképzelhető hogy én (is) rá leszek kényszerülve...de akkor is sokkal nagyobb esélyem lesz a túlélésre a megfelelő tűzerővel mint anélkül
a fosztogato hordák alatt mit értessz Dani,,,? Az egyre magasabb számlákat, űzemanyag árakat, kevesebb munkát, lofaszt nem érő pénzt,?
honnan tudod, hogyha eljön ez az idő, akkor te magad nem fogsz fegyvert fogni, és elmenni fosztogatni, hogy legyen mit adnod enni a családodnak,,?
Valamit igen...például a saját (+család) túlélését ha jönnek a fosztogató hordák...mert jönni fognak, hidd el (lásd Katrina hurrikán esete a new orleans-iakkal)...+ csökkentem kicsit a túlnépesedést
Én azért elkezdek otthon komolyabb lőszerkészleteket felhalmozni...+ asszem beszerzek egy (két-három...) feketelőporos vasat is, ahhoz lehet üzemanyagot csinálni házilag is (főleg hogy szüleim mindketten vegyészek )...meg kicsit át kéne reszelni az MZ-t hogy működjön metanollal...innentől kezdve túl sok bajom asszem nem lehet...
én végig néztem mind a kettöt,,
tetszett, nagyon komoly, igaz hogy aki foglalkozik a témával az többé kevésbé eddig is tudta ugyan ezt, csak sajnos az ott űlő nézök számán is látszik mennyire nem érdekli az embereket az igazi komoly problémák,,,,,
az emberek álszentek, mindenki válogatás nálkűl, én is ,ti is , mindenki,,,,,,
de nem tudok kiigazodni ezen a gumibogyós cuccokon...kész vagyok...
Gumibogyós cuccot kiállítás nélkül is be tudsz szerezni, nézzél be a kékfórum vonatkozó topikjába, vannak újabb modellek (egyiket a mai naptól kezdve lehet kapni)!
Dani, megyünk fel "elméletileg" a fegyver kiállításra, egyszerűen késztetést érzek, hogy beszerezzek 1-2 gumibotyós cuccot... előző években voltam fennt, szerinted érdemes idén is felmenni?
Kéne az a rohatt árajánlat
Persze, simán elképzelhető hogy én (is) rá leszek kényszerülve...de akkor is sokkal nagyobb esélyem lesz a túlélésre a megfelelő tűzerővel mint anélkül
honnan tudod, hogyha eljön ez az idő, akkor te magad nem fogsz fegyvert fogni, és elmenni fosztogatni, hogy legyen mit adnod enni a családodnak,,?
tetszett, nagyon komoly, igaz hogy aki foglalkozik a témával az többé kevésbé eddig is tudta ugyan ezt, csak sajnos az ott űlő nézök számán is látszik mennyire nem érdekli az embereket az igazi komoly problémák,,,,,
az emberek álszentek, mindenki válogatás nálkűl, én is ,ti is , mindenki,,,,,,
Mi van baszki, sokkot kaptatok?!?
30 perces előadás a sietősebbeknek:
http://www.szolnoktv.hu/musoro...
6
0 perces változat a ráérősebbeknek:
http://bekesikultura.hu/index....