Ózdon lelocsoltak egy cigánylegényt benzinnel, majd meggyújtották.
Most gyűjtést szervezünk az egyedül maradt rokonoknak!
*Segíts Te is !*
Már összegyűlt 70 liter!
Szerdától drágább lesz!
Ha nem küldöd tovább Neked tényleg nincs szíved!
Ja és hozzáteszem hogy minket vittek be az őrsre és járhattunk bíróságra Csak azért mert megadtuk nekik azt ami jár.Még szerencse hogy a körzeti rendőr normális és védett minket.Máskülönben szarabbul járhattunk volna.Úgyhogy ésszel kell nagyon lenni mert kurvára megszívhatja az ember!Sajnos a törvények minket nem védenek
Én meg remélem tudatra ébred ez a (sajnos)Bírka nép!Mert sajnos a legtöbben olyan csicskák főleg ezek a 20év körüli korosztály hogy hihetetlen.Nyílvános helyen ahol tömeg van vernek egy magyart legtöbbször senki se áll oda Ez szomorú.Meg az is hogy mind a rendőrség mind a kormány a kisebbséget védi!El kell ismerni hogy aki ki áll magáért az ne számítson másra.Nekem is két éve a románcigány munkások szétrugdosták a kocsimat mi meg utánuk mentünk Baseball ütőkkel és mindkettőt rommá vertük.Másnap minket ugattak le hogy mit műveltünk szerencsétlen emberekkel Na ennyit erről Itt akkor lesz csak változás minden téren ha a magyar tudatára ébred és összefog!
Imi én már régóta fel vagyok fegyverkezve....
Az a baj hogy sok kölöknek van fegyvere (kés, vipera,stb) de adott esetben nem használnák..bennük van a félelem hogy mi lesz ha megsebesítenek, megölnek valakit...
Ha más lenne a mentalítás (mondjak a cigókat a faszi lelőtte volna) nem lenne cigánybűnözés...de cigány sem...
Én tudom magamról hogyha sokan vannak és pár forintról van stó,odaadom...nem ér meg egy kést mondjuk 10ezer forint..de ha komolyabb összegről, vagy a családomról van szó,akkor simán elvágom a nyakát, sőt még azt is megvárom,amíg kivérzik...közben belenézek a szemébe és mosolygok..
Persze nem várhatjuk el ezt mindenkitől, és talán ez így helyes...
De ha a rendőrség nem véd meg minket, kénytelenek leszünk megvédeni magunkat...szerintem csak-csak eljutunk végre oda, hogy el kezdik írtani ezeket a geciket....
szeretnék nektek leírni egy tegnap előtt történt esetet, mert nem tudom szó nélkül hagyni:
Siófok belvárosában,a fő téren, víztorony mellett, egy ismerős ismerőse kiszáll az autoból és az automatánál pénzt vesz ki, visszamegy a kocsihoz (kb. 25 méter) odamegy hozzá két cigány és el akar neki adni valami szart, természetesen Ő visszakozik, de a cigányok kinyitják a kocsi csomagtartóját és beledobnak valamit...megy a vitatkozás, odalép még két cigány és már az ismerős hátában van a kés, odakísérik az automatához, kivetetik vele a megmaradt pénzét is, így összesen 80.000-et visznek el (45-50 éves az illető) a havi keresetét... természetesen úgy állnak, hogy a térfigyelő és automata kamera ne lássa őket. EZ MEGTÖRTÉNHET MAGYARORSZÁGON, SIÓFOKON, A FŐTÉREN DÉLUTÁN FÉL 4 ÉS 4 KÖZÖTT... és nincs cigánybűnözés....emberek, megértük ezt is, meg azt is, hogy fel kell fegyverkezni!
ne aggódj, magyarországon többet nem veszek motort..
Amikor vettem a 250-es SX-emet ausztriában, még egy hordó bekevert benzint is kaptam hozzá...azt mondta a srác hogy nincs már szüksége rá...ennyi...
Van bent az üzletben egy félig teli kanna 95 ös. . .