Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZSIDÁNY....
Ismertetőjele:
Fitymanélküli, kampósorrú, feltünően barnabőrű, 10 betűs ABC-t használó. sábeszhordó, kétkezi munkára alkalmatlan (ámde lopásra tökéletesen alkalmas) félig emberformájú ismeretlen lény...
Jó választás!
Ha ekkora köbcentit akarsz, van egy SM Husky a barátomnál Dunakeszin!
Azthiszem 610 es fekete és szép!
Reggelt!

Atis!
Szétkaptad már?
Lenes,.jrjál nekem egy mailt,lenne egy kis meló számodra!Kell egy kidörrentő DRZ-ra!
Mit akarsz egy SX-f-fel?
www.motor-licit.hu tudtok erről valamit? ott az a ktm...
legközelebb a cigány fasz lessz ugyis! aztán űzi a fitymátlant mer most csak köpködi
Azok a ZSICIK Egyébként nem hülye a júda hogy ilyennel kereszteződjön Kérésszel kéne mindekettő fajt keresztezni!Akkor csak egy napig élnének
zsidik ellopják a gyerekeink jövőjét cigók meg amink most van!milessz ha keresztezőnek?
Sőt, csak úgy lehetsz politikus, ha hiányzik a fitymád....
Kurvaélet, megnéztem...enyém még megvan...
Egyébként előbb mondta az ország főnöke hogy nem tűri a cigányozást...sehol..sem a hivatalokban, sem a söröskorsó mellett...
Szeva mindenkinek

Az a benzines feeling nekem is tetszik,van is ithol 1 kis keverék
Csak nem a mi kis kampós fecinkre gondolsz?
éreztem hogy a jól füstölő motrot nemkéne kidobni az audibol,sebaj ittvan még az udvaron
Pedig hidd el az említett elgázosított faj több problémát okoz nekünk mint a cigók Furcsa nem hogy rengeteg népírtás volt de mégis ezt hánytorgatják fel a legtöbbet Szerintem azért mert vezető körökben ilyen származás dominál
Az azért nem volt jó, mert akik kipufogógáz által haltak azok összefosták/hányták a teherautót amibe visszavezették...ilyen szempontból a gáz "tisztább" volt, de én elítélem a holocausztot, csak a romákkal vannak problémáim...
a lőszer drága. minek az ha van egy csomó felesleges kipufogógáz?azt hiszem már valaki használta is a 2.világháborúban
persze mikor elmentél körbemotorozott minket egykeréken.alig értük utol!
csá, haverodat vigyem mégmotorozni?
cső Maki !
döme ha eljön az idő azért még lőszerre dobsz be lóvét? én anyám nyugdíját is elveszem
Csak ne hívd meg őket egyszerre hozzád mert akkor adják majd az igazi énjüket
majd lesz!
Azt viszont sietve hozzátenném, hogy vannak cigány barátaim!
Viszon furcsa módon ők még soha senkit nem bántottak vagy raboltak ki. . .

Nincs is 600 as Merci a seggük alatt. . .