bizony lehetne Dakar ott ambar sok mindent fel kellene szedi a foldbol anno oroszok hagytam mar szuvenirt a foldben,stb.............................................
......................es ok is
Én a múltkor mikor a ktmtalk-ra (amcsi KTM-es fórum) regisztráltam jártam úgy hogy a gmail.com-os címet nem fogadta el, de a freemail.hu-st azt minden további nélkül
Srácok, tud nekem valaki meghívót küldeni BÁRMILYEN torrentre?
Jó lenne minél több, hogy kint is tudjak magyar filmeket nézegetni, unalmas óráimban...
Köszönöm!
ujj honfoglalok,
„Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.” Simon Peresz
......................es ok is
Te es motorjaidal mit csinalsz?
kint is vannak nagyon jo palyak itt is csak kicsit gazosak
Megkaptam, köszönöm szépen!
Külön köszönet azokért, amit még utána írtál....
Mindjárt rakom össze motor és lehet menni járatni
küldtem 1 meghívót remélem megjön.
KB 15cm hó
Ezek vannak:
mokas75@yahoo.fr
mokas75@myway.com
A yahoo-t használom elsősorban..de a másikra is rá szoktam nézni...
Előre is köszönöm!
ha adsz 1 címet :)
- Ajánlott: gmail.com
- Nem ajánlott: tonline.hu, freemail.hu
torrenteeeeee,,,,,,
Jó lenne minél több, hogy kint is tudjak magyar filmeket nézegetni, unalmas óráimban...
Köszönöm!
„Olyan kis ország részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk.” Simon Peresz