Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejha a 2.kép milyen szar minőségű
jah !
Ronistót tudjuk, hogy nem szabad mosni a motort mert akkor kopik!
hát volt amikor így nézet ki
bár ez egy rögtöni kép
2. at meg most találtam
Erről beszélek
Ez nem hanyagság...a szeretet miatt csináljuk, a koszréteg megvédi a motort...
te is hanyag vagy?
mivanmivanmivan?
így kell ez ni...fater mutatja a példát
bár 2 hónapig így állt...tegnap sikerült lemosni
motortelhanyagolóendurós
az enyim is hasonloan néz ki,,
Operettenduros!
Igen a GG...szezon előtt le szoktam mosni, ha eszembe jut
Szia Döme
Hogy van a kis család?
Sikerült lecsekkolni a mélt amit küldtem?
Brigéciol+ nagynyomás is jó, csak az érzékeny részeket vigyázva!
Ha a légszűrőbe nem mosol be, (arra van zárófedél) nyugodtan kenheted neki a nygynyomással!
Amúgy ez most melyik gép? GG?
Már késő...végeztem, nagyon fasza lett...és a melegvizes mosásnak hála szívató nélkül első rúgásra beindult Óvatosan mostam nehogy tolni kelljen a szerelőhöz...
Karbit sztem inkább ne. Azt brigéciol+slaggal.
Igazából főleg a karbit kellene lemosnom, mert elviszem megnézetni, ha ott vagyok, akkor meg a blokkot is lemosom, matricák közelébe nem megyek
Csapágyak, tömítések környékét ne nyomasd vele közelről dierktben, amúgy a többit sztem nyugodtan. Ja, meg a hűtőt se (elhajlanak a lamellák)!
Sterimobbal le szabad mosni a motort, vagy vagy inkább szarakodjak a slaggal? Azért kérdezem, mert már olyan 5centi kőkemény kétes eredetű réteg van a motoromon és szeretném eltüntetni róla...szóval melegvizes sterimob vagy benzin...?
Ahoj BálintKabras!
Szóval akkor maradt egy kis píz?Nem rossz által megyek én a rónán át érte.Itt vagyok néhány utcával odéb tőled.De nyomtass mán a másik oldalra is valamit ,,portfóliót" a píznek,hogy a gdp-ben értékedsebb legyen a chupakabrajró(az olyan mint az ojró,csak ez balcsaparton őshonos fizetőeszköz és még rovásírással tajtékzozz kivittelben kerül egyoldalra nyomtatásra lézerrel).Hahahahaha.......
csak nehogy többet érjen mint a mostani
tegnap a farsangon, a gyerek bankigazgato, űzletembernek öltözött, és fénymásoltunk neki egy csomo pénzt,igaz hogy egy kicsit piros szinű,meg a másik oldalán nincs semmi, DE a miénk,,