Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok jó reGGelt

Várj küldöm a postacímem vagy aszámlaszámomat.
maradt a tegnapi bulirol egy csomo lovém, kűldjek valakinek,,?
morgen friigörl,
"csak" robogók vannak...de azért majd elkérem 1 körre...
Ireland onboard, yeeeeee!
Na azért!
Fránya kölkök...
25 percig töltögettem fel azokat a buzi képeket...lassú a NET,mint a halál...
szép hely......már a bukó befigyel...
szép napot mindenkinek,itt süt a nap mint a disznó....csak fúj a fránya szél.....
ARANY.....
lol
motorom nekem is van:D
Le a kalappal
én megnéztem, minden elismerésem a tied
Na, így tegyen fel nektek az ember képeket..lófaszt sem érdekel az, amit írkálok...
Na mentem aludni....
Feltételei biztos vannak. Különben mindenki ott tolongana
Biztos vannak feltételei...vagy lehet, hogy olcsóbban kapod a motort...ilyesmikre gondolok
Azért ez sztem normális ésszel végiggondolva összetettebb ennél. Nem gondolom, h bárki randalírozhat a mamsz számlájára
No, de motorilag az a helyzet, h nekem is kell fékbetét az rmx-be. Most éppen előre. Meg plekó az ókliba... aztán lehet menni a vízszivattyús, himbaszerkezetes, gázbowdenes, lyukas hűtős sztorik után
Néztem ma a eurosport 2-n a trialt és mondta az egyik közvetítő csávó, hogy biztosítanak motort meg edzést, ha valaki megy a MAMS-hoz versenyezni...mondta, hogy a MAMS oldalán bővebb tájékoztatás van, de nem találtam semmit...
azt hiszem megértem
Köszi, asszem kedden már kijöhet. CSak közben látogatási tilalom van a kaposvári kórházban, a cimbi tisztára kész van
Az eléggé kellemetlen, de mielőbbi jobbulást
De mondok szarabbat. Egyik barát felesége (37 éves, nem dohányzik, nem piázik) kórházban van agyi trombózis miatt. Infúzióval hígítják a vérét, hogy életben maradjon, b@sszameg

Néha úgy gondolom, a sors ugrat... és tovább vedelem a sört, mostmár a trombózis elkerülése miatt is
De lagalább nem vagy nős...

A többit könnyen el lehet viselni
eléggé beteg vagyok!
TS-R fékbetét cserén fog átesni
tegnapi napom
reggel suli
tesi
kondi
tanfolyam
születésnap
és azután haza
mind ezt teljesen betegen