Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem szerencsére sikerült mindig a jó motorokat kifognom EDDIG Jó persze öreg motorom se volt nagyon dehát terepmotornál egy páréves is tud nagyon szar állapotu lenni.Jópár haverom a zsugoriskodás miatt járt sokszor szarul.Meg vették az ezeréves crossgépeket amiket többet szerelték mint amennyit használták.Így persze el megy a kedve sok embernek a motortól mert nem mernek egy jót motorozni mert szétesik alattuk.Én inkább megveszem a drága gépet minthogy azért fossak mikor is esik szét alattam.Persze nem mondom hogy költsön mindenki ennyit motorra mint én mert ez az én magán ügyem lehet hülyének tartani.Ez egy hobbi és én nekem ennyit megér.De tényleg aki nehezen is de megteheti az inkább válassza a jobb és fiatalabb gépet és nagyon nézze meg hogy mit vesz!Egyébként ha most semmiböl kéne előteremtenem motorra pénzt és kizárólag 2T és verseny enduro-t vennék!
én nem vok öreg róka de volt már bajom öreg motorral télleg értelmetlen öreget venni megpróbálom elmesélnia történetét a cr nek (1996os évjárat) első hátsó teló betonkemyénségű nem csillapít semmit de új dugó votl benne ami első nap beált dugó hajtókar kuka főtengelycsapágy csere himba lógott kerékcsapáygak lógtak ja elsőfelnim eltört úgyhogy vehettem azt is telót megcsináltattuk elsőfékem az sose volt vmi húdejó folyamatosan fogott de fékreő nem nagyon volt aztán jött a sorscsapás egyik tekercsről elolvadt a szigetelés újralett tekercselve leolvadt a másikról is újra lett rekercselve szarni ment a cdi komplett gyújtás csere de azzal az új gyújtásal már nem votl a régi ja és közben megitn dugót kellet cserélni meg kuplung lamellákat is meg blokból ki vot törve egy két darab villahídba bele volt szakítva a csavar meg iylen apróságok váltótengelynek (amire a kuplungkorás kerül) annaka csapágy háza ki volt kopva azért nemlehetett bele csapágyat venni ki kelelt hézagolni lemezzel 265 ért vettük akkor nagyon ár alatt votl és asszem a vége 520 lett és 280 ért sikerült eladnom (nagynehezen) de új tulajnál is beszart úgyahallottam
http://www.hasznaltauto.hu/2728115_kawasaki_kx250_2001
Lényegében crossozni szeretnék esetleg néha endurozni. TS-R nél valamivel erősebb motor kéne mivel a jelenlegi motorom kezd kicsi lenni mint súlyomhoz meg mint erősségben is.
Most nem azt akarom kifejezni, hogy kimotoroztam a motort csak a tudásom (érzésem szerint) kezd túlmenni a motor határain.
Szintén!
Válaszoltam!
szantomotor@frimail.hu
vrabel@cia.hu
igen mükszik
kőszi
A .cia működik?
Arra küldtem!
Mi a mailcímed?
nem tudom Dömé.Még nem szereltemszét.Leracsnizik nem tudom berugni.
Nyilván. . .

Az igazi marhák!
Ezek is nyilván normálisak
Reggelt!

Atis! Pontosan melyik része kellene a szerkezetnek?
mindenre ott a válasz,, www.erzberg.at
Itt is fel teszem a költöi kérdést, ezrbergre a helyszínen is tudodk jegyet venni? jah és melyik napon érdemes ki menni
Vagyok!
.....sehol senki?....
Amugyjó reggelt mindenkinek.
Döme,kérlek nezzd meg mennyibe fájna a 2004-es ec-m hez új berugó szerkezet?kösz
ja és akkor még arról nem beszéltem , hogy ha majd később el akarnád adni még nehezebb dolgod lesz egy ilyesmivel....gondolj bele veszed 200-ért raksz rá 180-at menni alig mentél vele öregedett nálad még két 400 -ba lesz és eladni 150-ért se tudod majd.....ha véletlen sürgősen kéne belőle a lé....
reGGelt !

skyro hallgass rám!tényleg ne vegyél szemetet.......olyan gépeket árulnak picit többé amit érdemes megvenni egyrészt mert húszévvel fiatalabbak......másrészt meg sokkal jobb technika
előnye..... van hozzájuk olcsón alkatrész ........akár a kenyérboltban is......továbbá a régi szarnál százezrek költése után is megmarad a régi elavult motorozhatatlan technika meg a háború előtti évjárat.....főleg ahogy látom te kifejezettem a szarokat nézegeted .....ilyet találni lehet manapság már sajna....de nem veszik fel a földről

és akkor az üzembiztosságról nem is beszéltünk.....mert ezekkel az utcából nem mernék kimenni

szóval semmit nem érnek ebben a sportban a régi cuccok...csak pénzkidobás élvezet nélkül.....egy feneketlen kút tud lenni az ilyesmi.....én már tudom tanulj az idősebbekk hibáiból....kicsit spórolj hozzá inkább vagy később vásárolj picit....és meglátod nem bánod meg.....hiába veszel meg egy ilyet csak leltárilag lesz motorod....ezekre is rögtön költeni kellene sok pénzt....akkor inkább ezt tedd hozzá a meglévő pénzhez.....
főleg most a válságban 400 ezerért 2001 évjáratú gyönyörű cr hondát látok gazdátcserélni...eladhatatlanok mostanában a motorok...vagy legalább is nehezen....ha van kis pénzed ezt használd ki....hidd el nem bánod meg...jó tanácsként mondtam tapasztalatból....kérdezz meg más öregrókát is , hogy igazam van-é!

amúgy nálad még azt nem látom, hogy tudnád mit akarsz.....már arra gondolok , hogy mindegy mi .....enduró...cross....?

szóval ezt kéne eldönteni és úgy választani rögtön a tutit.....aztán eljöhetsz motorolni velünk....
üdv!
ma reggeli humor-dudor:

- Qrva jóóóóó!
-
- Odamegy a fiú az apjához;
- -Édesapám,én meleg lettem,
- -Aztán valami ismert médiasztár vagy-e,fiam?
- -Nem.
- -Van-e rózsadombi villád,luxuskocsival?
- -Nincs.
- -Vannak-e 100 millióid a bankban?
- -Az sincs édesapám:
- -Hát akkor nem meleg vagy te fiam,hanem csak egy hülye kis buzi!
Mondjuk ebben van valami...manapság főleg szarér-hugyér dobálják utánad a fiatal, jó (jobb) állapotú vasakat is!
Ec topikban pl. MX BÉLA barátom is árul egy KX250-et és az tényleg jó állapotban van, csak ő most 4T-t akar venni.
Úgy, hogy rajta volt a fékcső! Kivettem a fékbetéteket belőle és kinyomattam a fékkarral vissza kézzel! Sokszor egymás után