pl: Gyerünk Zoozee!
amugy nekem is ilyen megfázás szerüségem van, de azt mondta a doki, hogy nem az és fertöző ugyhogy ne mejek suliba...
menjél és köhögjed le akinek akarsz adni belőle
mi a zsír látom összerúgódott a por a videó miatt.....pedig jó film kéccer is megnéztem andriskám vigyázz mert megbasszák a száját az öreghalaknak.....
szia cé! mi a pálya veled hazajöttél ? vagy kintről írsz? jól vagy ?
kéne motorozni de ismét jön a szar idő
további aggodalomra ad okot , hogy úgy megfáztam mint a disznó.....de meggyógyulok mire kisüt a nap....meg a melóm is sok....csak a pénzem kevés......viszont szomorú vagyok....
Egyébként abból pattant ki a dolog hogy írtam neki egy negatív kritikát.
Annyit , hogy a kipuffvégről készült vidóban nem látszik az égvilágon semmi és hogy mit vétett szegény (valszínű nem egy tegnap gyártott) motor hogy szétrágantja rajta a gázt...
Ja, meg hogy sajnálom, de erre csak 1-est lehet adni..ez van
Na, erre lettem én féreg és hogy meg leszek baszva, meg hogy találkozzunk, bla, bla...
Én erre nagyon megijedtem... ........ ........
Mondtam hogy jó...a többit olvastátok....
De a legjobb beszólása akkor is az volt hogy hát hány évs vagyok én hogy beugatok..arra nem vette a fáradságot hogy megnézze az adatlapomat.
De az is lehet hogy a 22 évével arra gondol hogy megöregedett?
Hozok neked gyógysöröcskét
nem találok köhögős szmálylit
amugy nekem is ilyen megfázás szerüségem van, de azt mondta a doki, hogy nem az és fertöző ugyhogy ne mejek suliba...
menjél és köhögjed le akinek akarsz adni belőle
Jó reggelt!
mi a zsír látom összerúgódott a por a videó miatt.....pedig jó film kéccer is megnéztem andriskám vigyázz mert megbasszák a száját az öreghalaknak.....
szia cé! mi a pálya veled hazajöttél ? vagy kintről írsz? jól vagy ?
kéne motorozni de ismét jön a szar idő
további aggodalomra ad okot , hogy úgy megfáztam mint a disznó.....de meggyógyulok mire kisüt a nap....meg a melóm is sok....csak a pénzem kevés......viszont szomorú vagyok....
na mindegy majd lesz valahogy
írjatok valami bíztatót a hajrá zoozee-n kívül!
Mondtam én hogy jó ez a rendszer!
Egyébként abból pattant ki a dolog hogy írtam neki egy negatív kritikát.
Annyit , hogy a kipuffvégről készült vidóban nem látszik az égvilágon semmi és hogy mit vétett szegény (valszínű nem egy tegnap gyártott) motor hogy szétrágantja rajta a gázt...
Ja, meg hogy sajnálom, de erre csak 1-est lehet adni..ez van
Na, erre lettem én féreg és hogy meg leszek baszva, meg hogy találkozzunk, bla, bla...
Én erre nagyon megijedtem... ........ ........
Mondtam hogy jó...a többit olvastátok....
De a legjobb beszólása akkor is az volt hogy hát hány évs vagyok én hogy beugatok..arra nem vette a fáradságot hogy megnézze az adatlapomat.
De az is lehet hogy a 22 évével arra gondol hogy megöregedett?
ugyis azt hiszi hogy most haverok vagyunk
szerintem inkább ez
sajnos szilánkos térddel
különben Andrisbának nem kellett volna már írböl írkálni.
ez egy rokkant, ő irta hogy MEGBASZLAK Andirs, vagy ilyesmi,
én erre irtam ha meg akarod baszni bla bla..
fúú de forditva ül a bilin