Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És már be van rendezve a kicsi szobája az új házban, vagy babonásak vagytok és mindent akkor vesztek meg, ha megszületett?
Szerdán ultrahang megint, de szerintem jól van, mert ficánkol!
Főleg hogy van viperám, pár késem meg ez-az ami lőni tud
Szeva! Baba hogy van?
Napot!

Vagy inkább estét. . .
GD mellet szavazok
Többiek?
fight!
nem,de neked mindjárt beverek egyet,hátha nem lesz olyan csótány fejed
ja vagy utcán elszakad a lánc és 100Km/h-nál a haverodat aki mögötted megy leüti a motorról, vagy betöri egy kocsi szélvédőjét
És, kaptál
Persze hogy jobb: van aki röhögjön meg fotózzon ha az elszakadt lánc miatt blokkoló hátsókerékkel kurva nagyot perecel a Gyurika és maga alá temeti a motor
jó ez is igaz
de van abban is valami hogy jobb ha van ott más
barátnőm mondta tegnap előtt: "kaptál már nagy pofont?"...
Jó, de akkor már nem fogom ilyen olcsón adni...sürgősségi felár, kiszállási díj, km-pénz, szerelés 10e/óra, stb.
Na mi a pályarája errefelé?
Ha egyedül van, hazatelefonál apucinak azt megvárja míg értemegy...ha többen vannak akkor a többiek vagy szopnak ott vele míg megérkezik a segítség, vagy otthagyják, de akkor meg egész úton baszni fogja őket az ideg hogy vajon minden rendben van-e vele...szóval mindenképpen elkúrja az ő motorozásukat is...
azér van meg a számod...majd jössz értem
főleg ha egyedül van nem?
Szvsz pont hogy utcára kell jó lánc...pályán ha elszakad, legfeljebb fél órával korábban rakod fel az utánfutóra és jössz haza, de ha mondjuk a Mátrában rohad le a motor emiatt az "kicsit" nagyobb szopás...főleg ha nem egyedül vagy...
A NOD írja ki...utána le is blokkol...aztán továbbmegy, de később meg nem lehet telepíteni...pedig fasza, egyszerű kis progi..
előbb motorom legyen..amúgy még van 1 szezon a láncomban..utcára amúgy sem kell mittudomén miylen gyűrűs lnc
Ja, próbálkoztam valamit írni...tudom, tudom, újságírásból azért ne próbáljak megélni
Szerettem, bár volt pár alkalom mikor legszivesebben ezt csináltam volna vele...