Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/2619722_husqvarna_sm610_2006 http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=128168 . . . én ezeket nézegettem pacekra ott van ...csak én nagyon japánpárti vagyok...
TSR, TDR típus....KTM, VOR az meg márka, nem összekeverni
az nem motormárka hanem típus
TDR
TSR?
mert VOR és tudjuk, hogy ami 3 betűs motormárka az jó nem lehet
KTM
Mert nem elterjedtek alkatrész miatt is..szerintem
120 km...én nem leszek ott olyan sokat
Valszeg öszefutunk jóidő beköszönt havi 2x általában hétvégén kintvagyunk(van hogy hétközben is 1x1x)
Ezek miért ilyen olcsóak?
Na, majd nyáron csapunk egy közös motorozást
vazze...imádom, mikor odaírják egy széria felszerelésre hogy "WP telók"...
Voltam már egyszer Kakucson, még anno az MXxel...nagyon élveztem, adatlapom alján van is pár kép róla, meg van 1 kis videó a hangjáról is, fel is rakom mindjárt az oldalra
Dávid, krosszpálya más...
A hosszú egyenesben való nyelezésről Döme tudna jobban magyarázni, de ezt a multkor meg is tette...
Egyébként gokart pályán vagy ringen valszínű bírja a géped, de biztos nem tesz jót neki..
Én is majd belejössz engem először 1ik régi barátom csalt el nézni,lassan ráéreztem és kezdődött az átfaragás Nagyon jó játék+hangulat is van kint
Semmi baj...
kezdjük az elején...
Az Ő motorja egyí rendszámozott motor, de ettől még nem utcára készült...(azt a gyárban sem gondolták komolyan hogy bütykös gumival fog szaladgálni aszfalton)
De a fenti magyarázat még gyenge lenne részemről, ha....
HA: Az EC, annyit tesz: Enducross vagy endurocross...vagy is az EC széria egy VERSENYMOTOR...nem utcai, ENDURO...
Terepversenyre készült, terep-beállításokkal...(fék,telók,áttétel,váltó
)
Persze lehet vele menni utcán is, nem hal bele...de mégegyszer: nem erre készült...
Nekem is sikerült megragasztanom az EC 250-emet...egyenesben...semmit nem tettem vele csak kb 5 percig nyélen mentem vele aszfalton..ennyi..
miért félsz a tetvektől? meg a rüh től? meg az ilyen pitiáner dolgoktól? milyen gyenge gyerek vagy

amugy én is használtan vettema csizmát, mert nem volt 45 ezrem újra . Ja és kiderült hogy Talmának valami rokonáé volt
Én a hobby szintnek is az alját képviselem...
múltkor azt beszéltük, hogy használt ruhát ne vegyünk
vagy 12459 forintért ez? (ennyi átváltva)
Ennyire ne pánikolj Terepen is kap ám rendesen,hobiszinten böven birnia kell
Volt az is...az bírta a nyelezést...163,5 óra szerint
Szerintem tedd be a garázsba mert a motorod SEHOVÁ SEM JÓ!

nem komolyan venni !
azért volt kiemelve az aszfalt