http://www.hasznaltauto.hu/2619722_husqvarna_sm610_2006 http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=128168 . . . én ezeket nézegettem pacekra ott van ...csak én nagyon japánpárti vagyok...
Voltam már egyszer Kakucson, még anno az MXxel...nagyon élveztem, adatlapom alján van is pár kép róla, meg van 1 kis videó a hangjáról is, fel is rakom mindjárt az oldalra
Dávid, krosszpálya más...
A hosszú egyenesben való nyelezésről Döme tudna jobban magyarázni, de ezt a multkor meg is tette...
Egyébként gokart pályán vagy ringen valszínű bírja a géped, de biztos nem tesz jót neki..
Semmi baj...
kezdjük az elején...
Az Ő motorja egyí rendszámozott motor, de ettől még nem utcára készült...(azt a gyárban sem gondolták komolyan hogy bütykös gumival fog szaladgálni aszfalton)
De a fenti magyarázat még gyenge lenne részemről, ha....
HA: Az EC, annyit tesz: Enducross vagy endurocross...vagy is az EC széria egy VERSENYMOTOR...nem utcai, ENDURO...
Terepversenyre készült, terep-beállításokkal...(fék,telók,áttétel,váltó
)
Persze lehet vele menni utcán is, nem hal bele...de mégegyszer: nem erre készült...
Nekem is sikerült megragasztanom az EC 250-emet...egyenesben...semmit nem tettem vele csak kb 5 percig nyélen mentem vele aszfalton..ennyi..
KTM
A hosszú egyenesben való nyelezésről Döme tudna jobban magyarázni, de ezt a multkor meg is tette...
Egyébként gokart pályán vagy ringen valszínű bírja a géped, de biztos nem tesz jót neki..
kezdjük az elején...
Az Ő motorja egyí rendszámozott motor, de ettől még nem utcára készült...(azt a gyárban sem gondolták komolyan hogy bütykös gumival fog szaladgálni aszfalton)
De a fenti magyarázat még gyenge lenne részemről, ha....
HA: Az EC, annyit tesz: Enducross vagy endurocross...vagy is az EC széria egy VERSENYMOTOR...nem utcai, ENDURO...
Terepversenyre készült, terep-beállításokkal...(fék,telók,áttétel,váltó
)
Persze lehet vele menni utcán is, nem hal bele...de mégegyszer: nem erre készült...
Nekem is sikerült megragasztanom az EC 250-emet...egyenesben...semmit nem tettem vele csak kb 5 percig nyélen mentem vele aszfalton..ennyi..
amugy én is használtan vettema csizmát, mert nem volt 45 ezrem újra . Ja és kiderült hogy Talmának valami rokonáé volt
nem komolyan venni !