Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szolgálati közlemény:
kakukk79 kolléga ma végre megszabadított az évek során felhalmozódott használtgumi-készleteimtől. Halleluja
Akkor mit javasolsz előre? 11-est? Nekem bőven elég a 120 is...
A 36-38 nál nagyobbat hátra(vagy elöre 1kisebbet 2foggal)
Gyurika kedvéért 615825. alkalommal is beírom: DID520VX, 114 szemes, vadonatúj, dobozban, 18e.
Ja igen annyi 10fog különbség az sok ám még hátul is...
Jaaa, hogy te azt mondod rövidebbet rakjak rá? 10 a lánc, 3 a sárvédő, 3 az első lánckerék meg mondjuk legyen 9 a gumi...
Mi 25eFt
Azt én értem csak gyengusz lesz hozzá...mondjuk ha van elég hosszu egyenes .
Oké oké, csak most amikről beszélünk az nagyon alsó hangon 25 ezer forint...mert ugye gumi is kell rá hátra...szóval lassan, de biztosan nyárra elkészül...
Evvel az enduro áttéttel(13/48)..mentem vele terepen 120-at óra szerint, de még ment volna...Pályára meg bőven elég egy 130-140(nekem)
..ha leülsz a motor mellé 10 másodpercre, te is látni fogod hogy szét kell szedned a láncot...minden egyes SM-enduró átszerelésnél...+ nem ártana szerezned egy SM első sárvédőt, mert az így ocsmány...arról nem beszélve hogy ott fog lobogni az első sárvédőd...
Hu vazze az tul hosszu áttétel lessz (elöre kisebb fog kellleni)szerintem...
De, ha már láncot veszek, akkor kap majd új első fogaskereket is és akkor összekophatnak(a hátsó az teljesen új)
Már hogy lehetne? Max flex-szel
SZÉT KELL SZEDNI A PATENTSZEMNÉL.
A biztosítót leveszed csavarhúzóval vagy fogóval, utána meg megnyomod a két csapot és kijön a patentszem. O-gyűrűkre figyelni!
Enduro 13/48, SM meg 13/nem tudom mekkora a hátsó, de olyan 36-38 között van, ha tippelnem kéne
nekem van egy eladó D.I.D. 520 HS ha érdekel 6000 Ft ért a tiéd.
Láncot csak szétszedésel tudsz cserélni..a lánckerékhez nem kell szétbontani a láncot..
használható,520as?mennyi?
szét kell szedni...
Ha patetnszemes nem kell hozzá semmi szerszám...én úgy szoktam h csavarhúzóval lenyomom azt a rögzítő valamit a láncról és már szétt is jött...
És fogszám SM?-Endru
Hellosztok!
Ha a láncot akarod cserélni akkor minden képpen szétt kell szedned a láncot,máshogy nem tudod lecserélni,de a legtöbb lánc patetntszemes azt meg nem 1 nagy szám széttszedni/összerakni.
Na most akkor döntsétek el, hogy lehet-e avagy sem láncot cserélni a lánc szétszedése nélkül...egyébként nekem nincs hozzá szerszámom, mit kellene venni hozzá?
A lánccserét nem tudod megoldani csak ha kiveszed a lengővillát...szvsz a láncot "kicsit" egyszerűbb szétbontani...
ő a láncra gondol úgy vettem ki a szavaiból...fogaskereket én is úgy cserélem...