Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A film végén a stáblistában fel vannak sorolva a zenék, onnan nézd ki az előadót meg a szám címét utána meg már könnyedén le tudod tölteni...
vagyis nah
2. jelenet ez az alap motor amivel menekül
Youtube?
Most nézek egy filmet
"apró hiba"
2-T hang
1.jelenet ugratás
2.jelenet ezzel kezdtél el követni
most 1 MP alatt így letudja cserélni a kerékszettet?!
egész véletlenül ncsin meg valakinek a crusty demons 13-nak a soundtrack-je? vagy csak az a szám mikor canadában mennk? (az az utsó jelenet) vagy vhonnan le tudnám tölteni kerestem már torrent oldalakon meg google bnen de nem találom sehol
az is le van karbonozva jó hogy felrakom
megvan mind a három része...
Jó,jó...de rajta van a motrodon a lánckerék "védő" burkolat? Minek? Te nem motorozol terepen?
125-ös SM-nek a gyári áttétele: 13/39,40 vagy 42 ha jól sakkoztam ki a parts chassis-ből
Legjobb volt így összekenni
Budira csak elmehetek?
Finom, mikor így fest

Az enyém vízszivattyú tengelyén van egy kis esztergályos munka. Meg kell a himbába némi tűgörgő. 30-án szedtem széjjel, majd most, ha találok józan esztergályost, meg belevaló görgőket, tudom csak összerakni. Addig marad a babetta
Sajnos el kell mennem kocsmába inni sörikét majd jövök nem menjetek sehova.Max torrentét nézni.
hali!
Remélem lesz
Manapság így nézünk ki
És neked?
Összetudtad rakni?
Szewa rokker. motorozás?
nagyon kemény film
Az is jelentkezhet, aki nem?

Mert akkor itt vok

Szewasztok
szevasztok.
Néz utánna mekkora 1sm-en nincs mit..még jó hogy nem
Akkor kerítek rá egy 48-as lánckereket...majd hétfőn utánajárok. Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Majd 1x meghálálom De NEM a természetben
Én nem én katalogust mondtam nézzen valami méretet ..
Számoldmeg a hátsót meg elől is,hamár ottvagy...(szerintem 11nincs gasgashoz..)nincs gasgas sm-es aki megmondaná a gyárit mert az lenne a tutko
Megelőztél A hátsót nem akarom bántani...te ajánlgattad Kemének a nyers lánckereket...ez az, én nem akarok szívni vele, inkább az elsőt variálom