Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cigiznék+telefonálnék és ugy kimotoroznám nyélen...ja és kétszemélyel
bocsi
Miaz hogy mi..ti
mi nem is tudnánk használni nem embernek való...
Na ilyenem lenne bent állna a garázsban az 100%..mert azt nemszabad használni/lelakni...ugylessz ritka igazán
az asszem 1 misi
amit nekünk "adnak"
Evertsek pl volt állítható villaszögű telója is
jó persze hülyeségből írtam
nem tudom van-e, de láttam Everts motorját......a blokkon kívűl majdnem minden karbon volt rajta.. (pl, komplett segédváz)
Szal az is Yamaha volt, csak kb 9millió Ft extra volt rajta...
Addig jó .
Abban tudtommal semmi nagy varia nincs (váltó az tutti) de majd rákérdezek..ja és ami ment/megy még YZ85/125/250.A lényeg nemkap többet és nemlessz baja...szvsz...de nemakarok senkit rá/le beszélni!
ez hülyeség!
csak a dizájn miatt nyert szerinted miért van "Bubba replica" ?
yami (2t) hogy füstől már...
Értem az indokot(+a háátot is )
De chevy, azt te is tudod hogy a képen látható 2t-nek köze nincs egy gyári endurohoz....
Azt is birom,mikor mondják hogy melyik motor milyen fasza,mert pl Bubba megnyerte az mx2-őt vele...ja...csak az ő motorja eleve nem volt széria + rádobtak kb 4 milliós extra tunning cuccot...
2004-es volt, hááát, felraktam irreális áron a netre és elvitték, sikerült rajta keresni nem keveset
És az az áprilia nemvolt jó az valami friss darab volt nem?
Nah, pont most került fel a hangjáról is a videó...Tessék
Ezt nekik is mond amugy persze jobb a 4t,de nemlessz baja a pályán sem..
Értem, és köszönöm a válaszokat...én kb évente, ha 5x lejutok pályára akkor lehet már sokat mondtam, csak ott lenne használva, Ducatoval szoktam cipelni krosszpályára is, tényleg abszolút nem szoktam aszfalton használni, a gumi miatt se, nem akarom, hogy megzabálja az aszfalt
üdv!

Andrissal abszolult egyetértek. Az EC, az egy versenyenduro, nem SM... ami a blokkokat illeti, lehet, hogy a henger,dugó,hajtókar főtengely, csapágyak ugyan azok, de a váltó bizony nem. és itt van különbség egy EC meg egy SM között blokkügyileg...természetesen más futómű, áttétel,stb...
természetesen nem azt jelenti, hogy nem mehetsz el vele a boltba tejért, de egy 2T-vel ne Bajáról Bp-re járjon az ember melózni, mert sz@r se marad a zsebedben meg a blokkban sem. he-he-he
vagy nézd a SM-eket, nem véletlenül 4T... az elején próbálkoztak a kétüteműekkel, de gyorsan elfelejtették Őket...
anno egy másik forumon ment a hajtépés, hogy melyik jobb, egy 650 husaberg SM, vagy egy 675-ös 2T! Maicofaszomtudjami között... hát bazzeg besz@rtam, a gyereken amikor bizonygatta milyen gyors az egyenesben...eszemf@szommegáll (mintha az egyenesen múlna minden...)
Csak megvédte a becsületünket .
Jáj most hogy mondod tényleg ó bocsesz.