Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra is van megoldás...leröviditi és amikor viszaakarja rakni +1patentszem..persze nyultláncnál nemérdemes..
Nem muszáj, én is úgy cseréltem a múltkor (idióta előző tulaj nittelős láncot rakott a motorra - csináljál vele valamit mondjuk az erdő közepén )...de sokkal könnyebb és gyorsabb lett volna ha szét tudtam volna bontani a patentszemnél...
Szóval meg tudom oldani a lánccserét a lánc szétszedése nélkül...akkor maradt ez a megoldás...be kell szereznem egy másik láncot is úgy nézem
Mondom más már az áttét rajta Az enduro az ekkora...
Miért is hacsak nemvalami idiota megoldásu elől simán kicseréli
Ha a mostani láncod túl hosszú és nem akarsz hozzányúlni akkor mégis mi más választásod lenne mint másikat venni?!?
Amúgy áttételt szvsz mindenképpen kell majd változtassál, mert a gyári enduro az utcán teljesen használhatatlan de pályán sem biztos hogy beválik majd...

Egyébként még mindig van egy eladó X-gyűrűs DID láncom...
A lánckereket?Lehet csak a kereket kell előre tolni hogy lazalegyen a lánc..
ha cserélgetni akarod akkor szét kell......de nem nagy szám,,,,
Igen, arra...
arra gondolsz,h mindig szét kell-e szedned a láncot?
És azt szétfűzés nélkül is lehet cserélgetni? Bevallom férfiasan nem értek hozzá...
Igen vegyél láncot 1 jó tanács!Érdemes tesztelni az áttételeket(elől )mert másám pályán mint terepen
Szevasztok! FélSM a Gas Gas Segíthetne nekem valaki, van egy nagy problémám...Túl hosszú a lánc(szemet nem veszek ki belőle és áttételt sem módosítok), valami más tipp? Esetleg veszek még egy láncot és cserélgetem azokat is a kerekekkel együtt?
mi a lol folyik itt?mindenki pihen !
hello köszi nem olyan kis pálya kb 10 km hosszu.jól tudod.
Azt hiszem, hogy én ezt begyakoroljam 30 év is kevés lenne
http://www.youtube.com/watch?v... kerék beszerel,és kezdjél gyakorolni .
Nah, garázs tiszta...kicsit poros volt...olyan 2-3kiló port sikerült kilapátolni
És ez hóski . aztmondják akikmár mentek ilyennel félelmetesen megy!
Akkor marad az
Hú, az vad. Szerintem már a 150-el is lehet jetskizni