Gyurika.....piros festék, matrica és a bejáratig elgurulhatsz!
De bent szerintem kicsit veszélyes lenne a jódlis motorral mutatkozni, főleg ha álcázod is!
Még azt fogjuk hinni valami kém vagy és meg találunk enni vacsira
Nos igen, egykerekezni a közúton szokás és kell! Azt miért nem hallottam, hogy " a Kakucsringen olyat kerekeztem, vagy az egyik Tesco szervízúton olyat kerekeztem, hogy csuda!
Gyurika, Én szét triáloznám az agyam bármelyik városban mert a várostól jobb triálpálya nincs a világon! De mégsem teszem mer veszélyes! Nem miattam, hanem a másik ember miatt aki nincs felkészülve arra, hogy valaki egykeréken közlekedik vagy az árokból jön ki a motorral stb.!
20szal mentem lámpa,indulás 5 méter kerék aztán letesz mert jön a kanyar,szóval kanyar előtt 3 méterrel már lent volt,bedöntöttem,de az ember túl jött a záróvonalon,nekem meg elfogyott a hely,én nem voltam hibás,úgy érzem...meg mindenki ezt mondja
Kétnapos fesztivál a tatabányai Off-Road parkban! Kaja, pija, nők, különböző megmérettető viadalok, tesztvezetés, koncert, sörsátor, sok-sok ajándék és nyeremény!
Ja és az elmaradhatatlan GasGas fíííling!
Nem azért hogy basztassalak, de egy balesetnél sokszor mindkét fél hibás...
Vagy te is a megengedett, 50 km/h-val mentél, ugye?
Főleg hogy előtte tetted le kerékről (ahogy azt az SM topicban leírtad)....
Tudom, milyen városban kölekedni, nekem is volt már olyan hogy a fejem mellett repkedtek el az autó lámpájának + indexének darabjai...
na mindegy...aki sokat jaszkarizik, előbb-utóbb úgy végzi, mint a kispöcs Kunmadarason...csak kár hogy magával vitt még egy embert
Királyság! Menjünk Tatabányára!
Vigyük Gyurit is, kicsit tanuljon motorozni, mert szüksége van rá!