Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóreggelt! Szevasztok Béláim!

Királyság! Menjünk Tatabányára!
Vigyük Gyurit is, kicsit tanuljon motorozni, mert szüksége van rá!
Janitól kaptam te kuki gyáá már megint a kurva pénz,kellett neked szóba hoznod most kurva kakucs is benne lesz egy 10esbe kb
...akarom mondani: árát.....
na majd szólok Dömének hogy kérje el tőled az indexek márát!
enyémben pont 2 embernek van hely....Janinak meg Neked...talán még Döme is befér és akkor a keménymag kiírtva
majd leglássuk mi hogy lesz
jövöhéten meg szegeden lesz a részing
Attól még szombaton jöhetsz
Ő Szelei feri barátom volt és Ő valóban Sh...o (nem tudom leírni a márka nevét, mert nem engedelmeskednek az újjaim ) motorral nyomja!
Hajrá Dévid!Drukkolunk!
Vigyázz Gyurika!
ha Janival kezdesz, velem kezdesz ki!
Van még üres hely a hűtőmben, néhány test számára....
7. én szezonzáró versenyem lesz hódmezőn
Ott leszünk!
áhh,ahhoz ő punci. azok shercosok voltak
szia. te voltál sirokban aki triál bemutatott tartott?
ezt igennek vettem
Gyurika.....piros festék, matrica és a bejáratig elgurulhatsz!
De bent szerintem kicsit veszélyes lenne a jódlis motorral mutatkozni, főleg ha álcázod is!
Még azt fogjuk hinni valami kém vagy és meg találunk enni vacsira
Nos igen, egykerekezni a közúton szokás és kell! Azt miért nem hallottam, hogy " a Kakucsringen olyat kerekeztem, vagy az egyik Tesco szervízúton olyat kerekeztem, hogy csuda!
Gyurika, Én szét triáloznám az agyam bármelyik városban mert a várostól jobb triálpálya nincs a világon! De mégsem teszem mer veszélyes! Nem miattam, hanem a másik ember miatt aki nincs felkészülve arra, hogy valaki egykeréken közlekedik vagy az árokból jön ki a motorral stb.!
meg vagyok hívva a kátéememmel együtt?
20szal mentem lámpa,indulás 5 méter kerék aztán letesz mert jön a kanyar,szóval kanyar előtt 3 méterrel már lent volt,bedöntöttem,de az ember túl jött a záróvonalon,nekem meg elfogyott a hely,én nem voltam hibás,úgy érzem...meg mindenki ezt mondja
Előzetes információ!

2007.10.06-07 GasGas Dzsamborííííí!

Kétnapos fesztivál a tatabányai Off-Road parkban! Kaja, pija, nők, különböző megmérettető viadalok, tesztvezetés, koncert, sörsátor, sok-sok ajándék és nyeremény!
Ja és az elmaradhatatlan GasGas fíííling!
Nem azért hogy basztassalak, de egy balesetnél sokszor mindkét fél hibás...
Vagy te is a megengedett, 50 km/h-val mentél, ugye?
Főleg hogy előtte tetted le kerékről (ahogy azt az SM topicban leírtad)....
Tudom, milyen városban kölekedni, nekem is volt már olyan hogy a fejem mellett repkedtek el az autó lámpájának + indexének darabjai...
na mindegy...aki sokat jaszkarizik, előbb-utóbb úgy végzi, mint a kispöcs Kunmadarason...csak kár hogy magával vitt még egy embert
Szevasztok!Ha jösztök Tbányára szoljatok
még hamar felépülök...amíg lehet addig repülök
Okké,akkor jövőhéten megyünk érte..... ,h ha valami infót tudsz róla,kérlek írdd be a fórumra.....
Ez a baj veletek fiatal puncikkal.......csak ott fogtok figyelni ezután