Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 250-es crossokhoz képest kicsit megbocsájtobb,de nem kezdöknek való!Az alkatrészek nem drágák,a hinbarendszer rendszeres karbantartást igényel de akkor nem lessz bajod vele,kb 3500-4000 kmt megy el egy dugoval!Gyárilag vössnerrel szerelik kb 37500 huf az ára!Csak ajánlani tudom!
Hali!Írnátok pár keresetlen szót az ec300asról?Nem kisfiúknak való,vagy el lehet terelgetni?250 es crossokhoz képest milyen?mennyire drága fentartani?alkatrészárak húzósak?lehet/szabad ilyet venni használtan?köszke
Na meghalgattam a motorom ugy hogy más megy vele.
Megdumáltuk!
ez van Döme...cserébe kapsz majd egy ventillátort ilyen 12voltról megy,szivargyújtóról sokan rendelnek ám
És én még védtelek. . .
de máshol már igen mi? minden reggel tükörbe nézel,mi?
Súlyos eset. . .
Nem ritka az ilyen, de itt még nem láttam. . .
nincs bizony nem is lesz

sm topicot nézzétek..meghülyült a srác
Húú már megijedtem hogy csak én vettem protektor inget és mindenki más páncélt vett .
És ezek után nincs klímám. . .
Szevasz!
meg is van minden cucc,csak amióta ott melózok,jár 1 srác motorral.a bukóját is ellopták,azóta azt is a motorhoz láncolom
Ne érts félre, nem kioktatni akarlak!
Van egy haverom, miután visszavarrták a leszakadt darabkáit megvett minden cuccot. . .
Te meg rendes gyerek vagy, kár lenne érted!
Hát rakhatnák képet hogy járok melóba. Tovább tart beőltőzni mint beérni melóba de magamban se bízok nem hogy másban.
Ja csővi mindenkinek.
nem etetek én senkit,de nem lett nagyobb bajom,ez van. hétvégén kakucs..jön vki?
Legalább magadat ne etesd!
Nem ér ennyit az életed?
Bár a tolókocsira rakhatsz motort. . .
melóba mentem és ott lopnak sajnos ahhoz meg drága cuccok hogy csak úgy eltűnjenek

Szép munka volt!
Mármint, hogy élsz!
Hallom nagyon be voltál protektorozva!
az még a kanyar előtt,nem oszt nem szoroz
És az az egykerék?
na hát lényege,balos kanyar.belső sávban mentem. rátettem ívre,bal oldalon ugye 2 kocsisor,a szélsőből emberke gurul a záróvonalol túl.nekem megszűnik létezni az ívem,különben telibeverem.reflex,kormány el, és már repültem is.
Az elég kusza . . .
Időrendben, tényszerűen szabadna?
sm topic...