Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert megölted szegényt! Holnap valszeg ki tudok érte menni!
A regadó 125-500 ccm között 135.000.- forintocska, a forgalambahelyezési összeg pedig kb. 30.000.- forintocska!
Bezzeg az én kis 450-esem meg itthon pihen betegen, a falnak támasztva...
Nem vitatom, fél óra alatt is meggyőzne...
Hol lesz ez a rendezvény?mit kell erről tudni?
ja és hogy azt lehet tudni,hogy mennyi a regadó és mennyi a forg-ba helyezési díj?
Figyelem, figyelem!
Akciós áron kínálunk egy vadonat új, tehát 0 kilométeres 2006-os gyártású GasGas EC 300-ast!
Szalon motorként tengette eddigi életét és nagyon várja, hogy valaki megülje!
Természetesen hitel lehetséges és használt motort is be tudok számolni!
A moci ára 1.400.000.- természetesen + a regadó és a forgalombahelyezési költség(ha le akarod vizsgáztatni)
Összehasonlítás képp jelenleg az EC 300-as listaára 1.620.000.- +regadó és forgalombahelyezési költség!
Tehát 220.000.- a kedvezmény!
Szerintem ez igen impozáns ajánlat! Ha érdekel titeket akkor írjatok ide, vagy dobjatok mail-t a torokjanos@csiki-bege.hu -ra, de meg is csörgethettek a 06-30-663-3513 számon!
Szeptembertől ismét indul a GasGas Kalandtúra!
Ha szeretnéd, ott ki tudod próbálni egy egész nap alkalmával, hogy mit is tudnak a GasGas endúrók!
Hidd el, megéri a próba! Kérdezd csak meg a többieket, sokan döntöttek a kalandtúrán való részvétel után, hogy nekik bizony GasGas endúró kell!
amúgy sziasztok gasgasosok ! látom erdélyi túra jól sikerült ....beszéltem "apátokkal" neki is tetszett!/ most kicsit családi nyaraláson voltunk isztrián így mi még nem mentünk erdélybe de még akarunk az idén odaszökni/
Bgábor is előkerült ...remélem tiszteletünket tehetjük a pályátokon! tényleg abbahagytad triálozást ?

amúgy, hogy megnyugtassalak benneteket vagy felidegesítsem magamat zoozee kontra fa- és vadtolvaj orvvadászok akik erdészeknek és természetvédelmi supermeneknek kiáltják ki magukat ügyben még semmi hír!
szia atis mindjárt felmegyek t.bányára és megkereslek .....ott leszek hívlak!
sajnos nem sikerült ide feltennem!
Ez a video egy olyan tónál készült amely a komunista idealizmus pusztitását jelképezi!
Jah,majdnem elfelejtettem,mindőssze 0,01 mm a különbség a gyűrűk között a dugó mérete nem változik és csak 3 méret van!
Meg kell mérni a hengert,de általában a gyűrű kopik el!Az enyémbe a 2-ik alap méretű dugó van kb 3500 km-ota,az elsőt 2800-nál dobtam ki belöle,mert 2280 km-el vettem a moccot,és tudni akartam mi van belül!
Köszi mindent
Akkor 3-4körül vissszük a gépet!
mégeegyszer kÖSZI
Nem igazán vagyok jártas a technikai dolgokban. Lenne egy (valószínüleg hülye) kérdésem:
azt írtátok, hogy 4.000 km után dugócsere, illetve volt akinek többet bírta.
A kérdésem az, hogy egy ilyen dugócsere esetén ugyanolyan méretü dugót kell venni, mint a régi? Vagy nagyobbat egy picivel? Vagy csak akkor kell nagyobbat, ha valami okból a motor blokkban kopás történt?
(Én mondtam, hogy hülye kérdés, de azért légyszi, ha valaki egy picit elmagyarázná, hogy mi is a helyzet ezzel, azt megköszönném.)
Igazából csak nagszájú módon kérdezősködök.Most nincs okom panaszra,meg vagyok elégedve a jelenlegi gépemmel,a bökkenő,h asszem kinőttem kicsit a tudását,vagy inkább fogalmazzak úgy,h sajnálom már néha...
ha lenne cash,nem tétováznék főleg ilyen jó ajánlásokkal,de hát nem vagyok egyedül.1-2 évig még biztos álom marad sajnos,de aztán remélhetőleg drímz kám trú
Na holvagy Janikám?
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy most vagyok egy csere előtt,egy 2002-as Gas Gas Sm50-re és azt szeretném kérdezni,hogy ehhez a modellhez lehet-e szerezni új alkatrészeket és tuningokat?
Ha valaki válaszolna,azt megköszönném.
Köszi
Tervezel mocit venni?
Na szevasztok emberek
Remélem lessz időm a napokban gurulni eggyet rajta,majd hivlak ha megyek!
Hali. Nekem is 300-asom van, egy 2007-es modell. Nagyon jó motor nem tudok rá semmi rosszat mondani, úgy ahogy van okosan ki van találva, nem hiába ennek a modelnek köszönhetö számtalan enduro bajnokság és extrém verseny megnyerése. Én azért többett hallottam km-ben 3-4000-nél. A bandánkban több is van, és az egyikben már tul ment 10000-en baj nélkül nyüstölő használat mellett. Oda kell figyelni vele, mert nem bocsájt meg "egy-két" helytelen motorhasználatot, viszont bármilyen extrém helyzetben veled van. Én csak ajánlani tudom!
Hahoo Atis Készen lettünk a pályával! Kiri lett!
Várok mindenkit a tatabányai enduro eddző pályára... Nem fog csalódást okozni
bizony-bizony!
Szol!Csak foton nem halszik!
Köszi a válszt!a 3500-4000 km-t úgy kell érteni,ahogy a gasgasokat használni kell?tehát rendesen terhelve,terepen,ilyesmi,ugye?még egyszer köszi!
Szól a gép atis.