Kedvem lenne, de Kedvesemet szerintem nem nagyon érdekelné, így asszem kimarad. . .
Pedig Lala barátom most akar éppen motort cserélni lehet, hogy addigra ledobja a DRZ-t. . .
Azt meg megnézném. . .
hát az a helyzet hogy beszart az olajpumpám...és hát olaj nélkül semmi sem megy sokáig...úgyhogy motorikusan agyhallot az FSE....ezért volt az hogy a túra alatt , több mint 1 liter olajat kellet bele tenni....
szal egyszercsak csúnya hangja lett és megállt...
a spenótom jól van...
csak ugye a tanksapka még midnig el van repedve vagy 3 helyen..már vásárlás óta...
már lassan 1 hónapja megrendeltem az újat az universalmotornál...egyik hétfőn rendeltem és azt mondták hogy "majd hívunk telefonon és akkor még a héten jöhetsz érte pénteken vagy szombaton"
na ez volt majdnem 1 hónapja...
ja meg kéne rá vennem egy hátsó gumit...himbarendszer felújító csapágyakat meg minden szart mert lóg...meg lengővillához is kéne egy csapágyszet...
ja meg kéne egy kormány mert ami rajta van az még gyári..és már kicsit meg meg hajolgatva erre arra
Oké, keresztapa...
Majd rádcsörgök holnap reggel...
És nem öltem meg szegényt, olajpumpa elvtárs elfáradt...
Ja, próbáld meg mindenképpen elkapni a srácot a banki dolog miatt, a héten mindenképpen el kéne intézni a dolgot....már nem sokáig húzom én se az igát ott bent...
Addig csak nézőként vennék részt.
Pedig Lala barátom most akar éppen motort cserélni lehet, hogy addigra ledobja a DRZ-t. . .
Azt meg megnézném. . .
Nem tudom, de gondold el hogy mi történhetett a blokkban, kenés nélkül....
szal egyszercsak csúnya hangja lett és megállt...
hétfőn motoroztunk is..
Andris?
Mikor motorozunk?
Kéne szervezni egy nagy csapatást!
Rendbejött már?
csak ugye a tanksapka még midnig el van repedve vagy 3 helyen..már vásárlás óta...
már lassan 1 hónapja megrendeltem az újat az universalmotornál...egyik hétfőn rendeltem és azt mondták hogy "majd hívunk telefonon és akkor még a héten jöhetsz érte pénteken vagy szombaton"
na ez volt majdnem 1 hónapja...
ja meg kéne rá vennem egy hátsó gumit...himbarendszer felújító csapágyakat meg minden szart mert lóg...meg lengővillához is kéne egy csapágyszet...
ja meg kéne egy kormány mert ami rajta van az még gyári..és már kicsit meg meg hajolgatva erre arra
már megint rosz a motorod?
Majd rádcsörgök holnap reggel...
És nem öltem meg szegényt, olajpumpa elvtárs elfáradt...
Ja, próbáld meg mindenképpen elkapni a srácot a banki dolog miatt, a héten mindenképpen el kéne intézni a dolgot....már nem sokáig húzom én se az igát ott bent...