Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy 50es rxem,érdekel?
Már nem akarok kunyerálni motort, majd ha lesz kerekem, akkor gurulok is.
Addig csak nézőként vennék részt.
Kedvesedet elviszem egy körre és már is tetszeni fog neki... viccet félretéve,próbál meg alkudozni drága jó kedveseddel
Kedvem lenne, de Kedvesemet szerintem nem nagyon érdekelné, így asszem kimarad. . .
Pedig Lala barátom most akar éppen motort cserélni lehet, hogy addigra ledobja a DRZ-t. . .
Azt meg megnézném. . .
forgácsolással...
Döme! nincs kedved jönni vasárnap Kakucsra picit gurigázni? Janikától kérsz egy supermotot
Esztergálás. . .
szerintem már egy sem...
Nem tudom, de gondold el hogy mi történhetett a blokkban, kenés nélkül....
A tiédben már csak 1 olajpumpa van?
hát az a helyzet hogy beszart az olajpumpám...és hát olaj nélkül semmi sem megy sokáig...úgyhogy motorikusan agyhallot az FSE....ezért volt az hogy a túra alatt , több mint 1 liter olajat kellet bele tenni....
szal egyszercsak csúnya hangja lett és megállt...
hát így is lehet mondani
Pontosítsunk: MONOROZTATOK!
http://www.sportmotor.hu/motor...
hétfőn motoroztunk is..
Húúú, de rendbejöttél! ! !
Andris?
Mikor motorozunk?
Kéne szervezni egy nagy csapatást!
szevasztok Döme
persze persze már rendbejött
Szevasztok URAK!
A fejed?
Rendbejött már?
a spenótom jól van...
csak ugye a tanksapka még midnig el van repedve vagy 3 helyen..már vásárlás óta...
már lassan 1 hónapja megrendeltem az újat az universalmotornál...egyik hétfőn rendeltem és azt mondták hogy "majd hívunk telefonon és akkor még a héten jöhetsz érte pénteken vagy szombaton"
na ez volt majdnem 1 hónapja...
ja meg kéne rá vennem egy hátsó gumit...himbarendszer felújító csapágyakat meg minden szart mert lóg...meg lengővillához is kéne egy csapágyszet...
ja meg kéne egy kormány mert ami rajta van az még gyári..és már kicsit meg meg hajolgatva erre arra
Hát a te spenótod ?
olajpumpa..
szevaaa
már megint rosz a motorod?
Na Jani mire jutottál a rezókkal?
...nameg a bank is előszerettel vátoztatja a feltételekt, minden hónapban....
Oké, keresztapa...
Majd rádcsörgök holnap reggel...
És nem öltem meg szegényt, olajpumpa elvtárs elfáradt...
Ja, próbáld meg mindenképpen elkapni a srácot a banki dolog miatt, a héten mindenképpen el kéne intézni a dolgot....már nem sokáig húzom én se az igát ott bent...