Döme Bácsi!
Maga meg most hallom, hogy beteg?! Hát hogy van ez kérem? Tessék nekem gyorsan meggyógyulni!
Szólni kedvesednek, hogy gyorsan menjen haza és gyógyítson meg Téged!
Janiii,holnap vinnénk a motort szervízbe (h ha van hely) ;átkéne nézni az egész gépet,féktárcsákat cserélni,fékbetéteket..........
Ezzel KÖRÜLBELÜL mikorra végeztek? (még ezen a héten vagy azmár esélytelen? )
Köszi HELLÓ
Hú, apám, leírhatatlan!
Profi szervezés, profi hangulat, profi idő egyszóval tényleg nagyon jó volt minden!
Eddig is szerettem a keleti országrészt mert ott az emberek sokkal barátságosabbak mint más régiókban, de Hajdúböszörmény az most mindent vitt!
Holnap rakok fel pár képet!
Ja, és a traktor pulling..........na az beszarás volt! Volt egy olyan gépállat amiben II.-ik világháborús Spitfire repülőgép motor volt beépítve a csekély kis 3000 LE teljesítménnyel!
Ja, és motoroztam harckocsin is, csak nem tankon az a baj! pedig már el volt tervezve, hogy a tank lövegcsövén végigmegyek!
De majd jövőre
A normál rezó kb. 20.000.- ez az ami gyárilag is van! A múltkor cseréltem ki a Fürjes Atti motorján és most fogok rendelni megint egyet az egyik beszámított 300-as ra!
Estére meg húzok melózni, remélem megfertőződik az egész kaszinó. . .
Köszi a gyors választ
Maga meg most hallom, hogy beteg?! Hát hogy van ez kérem? Tessék nekem gyorsan meggyógyulni!
Szólni kedvesednek, hogy gyorsan menjen haza és gyógyítson meg Téged!
Ezzel KÖRÜLBELÜL mikorra végeztek? (még ezen a héten vagy azmár esélytelen? )
Köszi HELLÓ
Profi szervezés, profi hangulat, profi idő egyszóval tényleg nagyon jó volt minden!
Eddig is szerettem a keleti országrészt mert ott az emberek sokkal barátságosabbak mint más régiókban, de Hajdúböszörmény az most mindent vitt!
Holnap rakok fel pár képet!
Ja, és a traktor pulling..........na az beszarás volt! Volt egy olyan gépállat amiben II.-ik világháborús Spitfire repülőgép motor volt beépítve a csekély kis 3000 LE teljesítménnyel!
Ja, és motoroztam harckocsin is, csak nem tankon az a baj! pedig már el volt tervezve, hogy a tank lövegcsövén végigmegyek!
De majd jövőre
Mi volt a 7 végén?
ez az a rezó amin gg felirat van? vagy az amelyiken Messico Racing pipes?