Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De rendesek vagytok! Akkor nálatok veszek ktm-et!
Motormosás Jani ,ódra? Vágod?
Morgen minden kedves családtagnak!
Andriskám, ne szomorkodj, mert most hoztak be egy EXC 525-öt a szervízbe amit 3 hete adtunk át a tulajnak, természetesen zsír új volt és hát abban is elhalt az oil pumpe
ja, és a nagy poén, hogy kedves Zsembery azt mondta, hogy bocsesz nincs gari a narancsra
Most megcsináljuk az ügyfélnek úgy, hogy mi nyeljük be a javítási költséget!
ja télleg
Grill csak azért nem tudta mert nem mutattam meg neki
hát...grill se tudta kimotorozni ezt....akkor majd én kitudom ?
Az enyémen is van olyan dolog ami nem tetszik sajna..Ilyen a leállitógomb De komolyan mindnek van valami hibája csak müszakilag ne legyen soha vagy ha müszakilag lesz hibás arra legyen oka..Sok üzemóra sok egykerék(az én esetemben)
akkor a közelében sem jársz a kimotorozásának
az enyémen nem
azt tudni kell hogy én echte GasGas fanatic vagyok, és nem is szándékozom a lecserélni, de mindig elismerem a jó motorokat és ha valami nem is tetszik azt le is fikázom. Itt egy példa a honda crf450-et, és a wr426-ot utálom. Ezeket próbáltam ugy hogy soha többé ha nem muszály...
Az én motoromon is tudnék mondani jó néhány dolgot ami nem tetszik, de kurvára, de biztos minden gépen talál ilyet az ember.... nenmde?!?!?!
mondtad
ÁHÁ tuttam Jójó én hallgatok mint a sír amilyen halkan montad úgysem hallják meg
A triál csak azért stagnál mert nincs saját triálom, de nagyon azon vagyok, és csak mindenkinek ajánlani tudom ha igazán szépen és precízen akar endurózni...! Nagyon szivesen látok itt mindenkit az enduro pályán! Tetszeni fog a fanatikusoknak de valszeg egy két tag bekakál majd rajta
Az exc-ről semmit mert már lettem ilyenér lebaszva. És ez olyan "mindenkinekanézőpntkérdése" és kész! (psssszzzzzt... kurva jó.....)
ja el is felejtettem ma tatán volt dogom és odafelé t.bányán beugrottam atis38-hoz műhelyébe
szia gáborom ..mehetünk majd arrafélé 1 karikát a friss pályán ? triálozás abbahagyódott?
Nade részletezd má lécci! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Akkor én se merem elmondani, csak éppen suttogva, hogy egy 2008-as évjáratú Ktm exc250 six days-t próbáltam, amiből annyi készült a gyárba amennyit megrendeltek belőle... Egy profi első oszt. versenyzőé, Mayer Lacié, és volt olyan kedves odaadni egy enduro körre.
Most nem részletezném....
agyvírzís a net... alig jön be / most , hogy pont itt vagytok páran és kedélytborzolhatnék/(de gerre borzol látom )...nektem látom hasít mint állat 8megagigával
hát igaz, ami igaz..kurva jó kis gép volt a 250-es SX-em....
De ezt csak halkan jegyzem meg, mert kizárnak a családból..
fáking
jaja,azám
dörtifákintíííím
én csak azt írtam ami az újságban volt todd én messze vok Pősttől.De ha jól emlékszem csolnokon is volt a tesztből.
Jól mondod tesó...
DFT=Dirty Fucking Team
Andris arra is a Ktm te tudod a legjobban