Hát nézd...ha tömkremegy, akkor tönkremegy...ez van.
Viszont az is biztos hogy 2t-vel megyek...valszínű hogy egy EC 300-assal.
4t majdnem biztos hogy elforrná magát...meg kurva nehéz is....tuti hogy egy csomószor állítgatni kell mad, meg felráncigálni.
Majd csinálok hozzá egy fasza hűtővédő rácsot.
Mindenesetre sokkal nyugodtabban fogok motorozni úgy hogy nincs rajtam stressz...hiszen "csak" az lesz a cél hogy beérjek, nem az hogy első legyek..
miért ne sikerülne?
Nem kell nekem oda szervízkocsi....viszünk néhány kopó alkatrészt, aztán uccu.....
Remélem hogy jössz és hogy jönnek még egypáran...
Akkor nemcsak az egészséges versenyláz hajtana, hanem az is hogy be kell érnem, hiszen ott vagytok és drukkoltok....
Még szép hogy megcsináltuk!
Hú vazze, emlékszem hogy mikor elindultunk szakadó esőben, korán reggel, egy csomó ideig egy kézzel fogtam a kormányt mert a másik kezzemmel takartam az orromat...mivelhogy 100 körül annyira verte az eső hogy az már rendesen fájt...
Aztán meg felmentünk arra a buzi nagy hegyre......kanyarokban csak gyök kettővel mertem menni, mert vizes, síkos volt az út, mi meg bütykös gumival ugye....
Na meg a hegy tetelyén az az állapot...12 fok, szakadó eső, köd, szerpentin....
Milyen jó volt leérni a másik oldalt a völgybe!
Pedig csak kb 8 fokkal volt melegebb az idő, de mi úgy éreztük hogy Afrikába érkeztünk meg...
ja és tényleg voltam olyan marha hogy mindezt rövidgatyában, esőruha nélkül....Whehehe, mekkora fasz is vagyok én....egyébként mikor megyünk megint?
Te vagy a legkirályabb HappyBoy!
Csak az Én Andris barátom lehet olyan bátor, hogy 12 fokban szakadó esőben rövidgatyában vág neki 680 kilométernek!
De akkor is megcsináltuk és kész!
...no, azé" ne felejtsük el megjegyezni hogy egyedül nem lehettél ilyen hülye.....mármint hogy lábon haza is gyere...volt ott még egy flugos....akinek az ekső 15 percben már csordogált a hideg esővíz a heréire.....
...mert ti rendesek vagytok...ezt mindenki tudja a környéken!
..egyébként ezt magyaráztam.....lehet jó egy moci, de ha a köré épült társaság fos, akkor már inkább veszek egy simsont...
Figyelj, a Te kis volt drágaságod nem csak elvitt engem Erdélyországba hanem haza is hozott onnan a kicsi édes drágaszág!
1600 kilométer melyből 1000 kilométer terep!
Viszont az is biztos hogy 2t-vel megyek...valszínű hogy egy EC 300-assal.
4t majdnem biztos hogy elforrná magát...meg kurva nehéz is....tuti hogy egy csomószor állítgatni kell mad, meg felráncigálni.
Majd csinálok hozzá egy fasza hűtővédő rácsot.
Mindenesetre sokkal nyugodtabban fogok motorozni úgy hogy nincs rajtam stressz...hiszen "csak" az lesz a cél hogy beérjek, nem az hogy első legyek..
Tudtommal még egy magyarnak sem sikerült végigcsinálnia....
ha beérsz...akkor maradunk még ott pár napot..amire kijózanodunk...
Nem kell nekem oda szervízkocsi....viszünk néhány kopó alkatrészt, aztán uccu.....
Remélem hogy jössz és hogy jönnek még egypáran...
Akkor nemcsak az egészséges versenyláz hajtana, hanem az is hogy be kell érnem, hiszen ott vagytok és drukkoltok....
Ha meglesznek a feltételek és indulhatok...na nem mondom hogy leverem Pastranat, de minden tudásomat beleadom...
Feltünt ahogy visszaolvastam..
Hú vazze, emlékszem hogy mikor elindultunk szakadó esőben, korán reggel, egy csomó ideig egy kézzel fogtam a kormányt mert a másik kezzemmel takartam az orromat...mivelhogy 100 körül annyira verte az eső hogy az már rendesen fájt...
Aztán meg felmentünk arra a buzi nagy hegyre......kanyarokban csak gyök kettővel mertem menni, mert vizes, síkos volt az út, mi meg bütykös gumival ugye....
Na meg a hegy tetelyén az az állapot...12 fok, szakadó eső, köd, szerpentin....
Milyen jó volt leérni a másik oldalt a völgybe!
Pedig csak kb 8 fokkal volt melegebb az idő, de mi úgy éreztük hogy Afrikába érkeztünk meg...
ja és tényleg voltam olyan marha hogy mindezt rövidgatyában, esőruha nélkül....Whehehe, mekkora fasz is vagyok én....egyébként mikor megyünk megint?
Csak az Én Andris barátom lehet olyan bátor, hogy 12 fokban szakadó esőben rövidgatyában vág neki 680 kilométernek!
De akkor is megcsináltuk és kész!
..egyébként ezt magyaráztam.....lehet jó egy moci, de ha a köré épült társaság fos, akkor már inkább veszek egy simsont...
Ehhez képest porszáraz volt a légszűrő szivacs....
1600 kilométer melyből 1000 kilométer terep!