Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SIKERÜLT Megyek is és egy csepp alkoholt se iszunk a haverokkal, pá
szted én mé most veszem
torrent.pl isohunt
és azt honna tudom letölteni?
patch kell
hogy telepítetted fel a gta 4et? bemásoltam a crack mappából az offlineactivatorba a cuccot aktiváltam és amikor rámek a gta4.exe re akkor kiírja h hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során
akkor az én 550- es ajánlatom igazán baráti,, vagy neked a barátság már smafu,,,,?
kösz Bálint...tudtam én, hogy rendes srác vagy.... , egyébként 600-at ígértek érte, de elhessegettem a gyereket...
ezaz Döme...építkezés a jelszó, a motor ára már része a költségvetésemnek....
hát ez tényleg iszonyat olcso,,,
Ja...tudtam én hogy várnom kellett volna 2-3 hónapot a motorvásárlással...
amugy iszonyat nehéz motort eladni az árak a béka segge alatt vannak, például a husaberg forumban árul egy srác akciosan egy ilyet,,: HUSABERG FC 550 2005 Rendszámmal,forgalmival !670 Eft
nem titkos. 100 Ft
nem az enyém egyébként
Szeva! Mennyiért vesztegeted? tubanszki[kukac]gmail.com-ra küldheted, ha nem publikus
Hali csibészek!
Van egy ilyen telcsi eladó ha esetleg valakinek kőőne...
Nokia N95 8Gb Vadi új (finnland) (most még) Vodafone-os. Nincs kibontva, gari minden meg van...
Ha valaki komolyan gondolja 730-740be elviheti a KTM-et, esetleg, ha nem túl nagy kérés pár ismerősnek lehetne ajánlgatni...Gas Gas-t picit többért szeretném eladni...800körül
nem kell mert 57üóra van a blokkban,fullra fel volt újítva,most kap új láncszettet,fékbetétek stb.....akkora lesz benne 100üóra kb,max120....szal szervíz az nem akkor lenne
itt is van nyomaték,nem sok de akad.... am komolyan mondtam
enyém is
Egyébként hétfőn viszem ki a kereskedésbe...nem kell fizetni érte, mondjuk a szerelőmé a bolt
Egy kis marketing

Látsz egy fantasztikus lányt egy bulin. Odamész hozzá, és megszerzed a telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod: 'Szia, fantasztikus vagyok az ágyban'.
Ez a telemarketing.

Barátaiddal vagy egy partyn és meglátsz egy fantasztikus lányt. Egyik barátod odamegy hozzá, és rád mutatva így szól: 'Az a srác fantasztikus az ágyban'.
Ez a reklám.

Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá, és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, és fölveszed a táskáját, miután elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: 'Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban'.
Ez Public Relations (PR).

Beülsz az autódba, lassan hajtasz a városban, és a nyitott ablakon át minden járókelőnek odakiáltod: 'Fantasztikus vagyok az ágyba.'
Ez a spam (kéretlen reklámküldemény).

Látsz egy fantasztikus lányt egy bulin, aki odamegy hozzád, és így szól: 'Hallom, fantasztikus vagy az ágyban'.
Ez a 'brand recognition' (márkafelismerés).

És ha az aktus után azt mondja: 'Hááát..., tényleg fantasztikus vagy az ágyban!'.
Akkor az a vásárlói elégedettség.

És ha hozzádmegy feleségül, na az a márkahűség!

Egy kis kiegészítés az (eddig) össz marketing tudásom alalpján:
A lány az aktus után hazafele sétál, miközben ezt kérdezi magától: "Vajon tényleg jó volt az ágyban...?" Na ez a kognitív disszonancia

még jó hogy marketinges vagyok
750kp-val eljöhetsz hozzánk, alkudozol egy kicsit a KTM-re...aztán 730ba elviszed...annál kevesebbért nem tudom odaadni
pont amikor már szervízelni kell...
De nekem nyomatÉkra van szÜksÉgem