.........különben is,este fel kell újítanom a motoromat,mert augusztus közepe óta beleraktam kemény 14 üzemórát és már ki kell cserélnem az első lánckereket és a hátsó fékbetétet.Hahahaha..........Kibontom a PowerTASZT készletet és előkukázom belőle a halom gyári oridzsinál fékbetétet.
Vaze,mondom én hogy szenegálhoz van közelebb.Néztem én is hol van,115km tőlem.A Langer Józsi honlapján a fórumban van elérhetőség is ezzel a versennyel kapcsolatban.3500píz a nevezés forintban mérve.Ebben benne van a francia is ,de csak óvszerrel! .Vasárnap lehet hogy megint pilisecske csévecskére megyünk Sanyiékkal.Oda vannak nagyon beleszerelmesedve a tájba.
Szenegálon?
Vazze,milyen racing lesz ott?
Sokat állok az tuti lehet azért megy szét hamar mindegyik csizmám.Egyböl kettő talpat rakatok fel egy csizmára.
Ahoj Ahoj Popacsek!
Oszt, faszányosan megcsinálják veszprémben a csizma talpalást ahova szoktad vinni?Most vettem Moto-Completnél Oxtar tcx csimma talpat.Szerencsére ilyet tartanak raktáron és nem kell az aunerböl kukázni,vagy másfajtával összeboronálni a tcx-et.5hónapot bírt csak ki a csizma nálam. . . .
Hello hogy vagy?te kuldok neked e-mailt de nem kapod meg vissza jon lenyeg Dec11 unnepekre Mon leszek csorgok es ossze futhatnak dumalunk egyet?szepnapot bye
Vazze,milyen racing lesz ott?
Sokat állok az tuti lehet azért megy szét hamar mindegyik csizmám.Egyböl kettő talpat rakatok fel egy csizmára.
lessz holnap valami házi verseny féle szentgálon,, mikulás trophy néven ,el kellene menni gyűssz,,?
Oszt, faszányosan megcsinálják veszprémben a csizma talpalást ahova szoktad vinni?Most vettem Moto-Completnél Oxtar tcx csimma talpat.Szerencsére ilyet tartanak raktáron és nem kell az aunerböl kukázni,vagy másfajtával összeboronálni a tcx-et.5hónapot bírt csak ki a csizma nálam. . . .
remélem a következő év már nem tartogat ennyi szart a számomra
most ébresztett lenes meg kelemenandris telefonon