Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kocsiba ülés elött mindenféleképp rejszolj egyet...
főleg ha messzire mész...
holnap délután üljek kocsiba vagy rejszoljak otthon?
Zoozee bácsi itt vagy?
az nem jó, 18-as kéne
csak valaki régebben mintha irta volna itt a forumon hogy neki van egy rakás... lehet GD volt...
jah...látom hogy 40 fokos lázzal, középső újjal beintesz az ágyadból az időnek..
havernak van, de sztem 19-es...
szegasztok,
nincs véletlen valakinek leharcolt, bütykös gumija, ami kidobásra van szánva?
átvennék 2db elsőt meg egy hátsót
punci gazda,,
leszarom az időt,,
szia Gazda!
jo estét puncik,,
megnéztem...egész jövő hét közepéig űberszar idő lesz...
ha OK, holnap délután elhozom, berakom a blokkot, kipuffot, kuplung bowdent, beállítgatom és szombaton gurulok egyet..
am tényleg lehet h jó lenne inkább járatgatni a környéken kicist és csak jövő héten Dorogolni egyet..
..és a te elektromos bicikliddel?
Szeretnél te ilyen kávédarálót otthonra...
Mingyá' meginterjúvolom Zoltán testvért..
nah a kávédarálóddal mi van?
nem egy bonyolult feladat mi úgy szoktuk légteleníteni hogy leszedjük az olajtartáj fedelét ütögetjüka kormányt vag a csövet és attóla rezgéstől tök nagy buborékok jönek ki és sokkal gyorsabb mintha a hagyományos módszerrel csinálnánk
étolaj....
Hali!
miújság?
Szerelőm mellett ott álltam mikor a KTM-en cserélte, nem tűnt olyan ördöngös feladatnak, de akkor majd megkérem, hogy cserélje ki...Milyet vegyek hozzá? Bár lehet van a szerelőmnél is...csak nem tudom milyen minőségű, szart nem akarok belerakni
azt otthon az életben le nem légtelenited!amúgy a 2t-be legjobb olaj az atf azt használják a nagyok is!
Miért ne? Amúgy evvel a Repsollal sokkal szebben veszi a sebességeket, mint a Motorexxel, pedig mind2 10w30
jajj neeeeee!
Azt úgy nem lehet Lehet a kuplungban lévő olajat is le kéne cserélni...
ne tegyél bele semmit, oszt akkor a legolcsóbb....
Én milyet rakjak az Sx-be?
Nah leengedtem az olajat...nem hiányzik belőle egy csepp se...vettem ebből a Repsolból...10w30 ez is, ennek fél literje 990, ami meg benne van annak 3600 literje...de erre már számtalanszor rájöttem, hogy nem mindig a legdrágább a legjobb...