Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MINDENKÉPPEN megyek!
ha kell,blokk nélkül tolom át...
most néztem yutubon hogy már csinálják a frontflippet (előreszaltó) is!
jövőhéten jössz?
rajta vagyok!
TS-R el nem backflippezek mert a végén annyira felrántom, hogy 3 lesz belőle és jön ide a Pastrana a Nateel hogy tanítsam meg őket...hagyanak már!
Minek az neked?
Inkább gyakorold a backflippet a TS-r-rel....jövő hétre be legyen járatva az a motor!
olcsó pitbiket nem tudsz eladót? 60 körüli árral
na megyek gurulok egyet a pittel
hallod lesz még ilyen.. amulkori buszos jelenetet nem vettem fel.. ott majdnem verekedés lett.. de visított az egész busz
nem viccelek... kimegyek
SZERENCSÉRE nem szórta ki

volt...
volt ilyen fűszeres rágcsálnivaló a kesztyűtartzóban.. az a halasszendvics...
Ááá csak vicceltem. Elég volt rájuk nézni össze komáztunk eggyből.
minek nyistnám?
halas szendvicset
hát most rólad húzza le az éjfélt nem? vagy most lehúzza rólad ... az ablakot te kretén
jöttünk ki playből olyan 5 fele.... beültünk a kocsiba mondom tolok egy kis zenét meg józanodjunk... (megittam 1 liter wiszkikólát a buli elején 50 50 es arányban keverve meg jópár sört) kocsiba ledöntöttem vagy 3 liter vizet mert hát ugye haza kell menni. a rendőrök eljöttek vagy 6x mellettünk.. hát faszom mondom indulok mert betalálnak.. de ezek a buzik kiszúrták h megyünk utánnunkjöttek és megállítottak én má tiszta voltam mint a reggeli harmat, kiszállok azongya forgalmit jogsit kér... jó oké.. Örkény már akkor is ilyen állapotban volt elkezdte összegyűjteni a pénzt rendőr megfujatja velem a szondát de nem tudom mi volt vele mert össze visza sípolt meg mutatta h fail kérdzik h ittam, hát mondom picit még tegnap... behajol az örkényékhez. maga mit szorongat örkény így ránéz.. kenőpénzt biztosúr mert mi nem akarunk balhét.. na a rendőr ott kifeküdt.. azongya reggel 6 ig vagyok szolgálatban addig pihizzenek viszlát mondta ezt 5:40kor
figyelünk!
olyasmi
jah.... volt randink a rendőrökkel is
te már ismered Örkit
72 óra