jövőhéten jössz?
rajta vagyok!
TS-R el nem backflippezek mert a végén annyira felrántom, hogy 3 lesz belőle és jön ide a Pastrana a Nateel hogy tanítsam meg őket...hagyanak már!
jöttünk ki playből olyan 5 fele.... beültünk a kocsiba mondom tolok egy kis zenét meg józanodjunk... (megittam 1 liter wiszkikólát a buli elején 50 50 es arányban keverve meg jópár sört) kocsiba ledöntöttem vagy 3 liter vizet mert hát ugye haza kell menni. a rendőrök eljöttek vagy 6x mellettünk.. hát faszom mondom indulok mert betalálnak.. de ezek a buzik kiszúrták h megyünk utánnunkjöttek és megállítottak én má tiszta voltam mint a reggeli harmat, kiszállok azongya forgalmit jogsit kér... jó oké.. Örkény már akkor is ilyen állapotban volt elkezdte összegyűjteni a pénzt rendőr megfujatja velem a szondát de nem tudom mi volt vele mert össze visza sípolt meg mutatta h fail kérdzik h ittam, hát mondom picit még tegnap... behajol az örkényékhez. maga mit szorongat örkény így ránéz.. kenőpénzt biztosúr mert mi nem akarunk balhét.. na a rendőr ott kifeküdt.. azongya reggel 6 ig vagyok szolgálatban addig pihizzenek viszlát mondta ezt 5:40kor
ha kell,blokk nélkül tolom át...