Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod hogy nem rajtam múlik..
akkó nem érdekel..
Állítólag a Bimota gyártja...
Pedig jó alkatrészekből van összedobva...karbis + fogaskerékkel van megoldva a vezérlés,nem lánccal..
itt a környéken van egy srácnak,, de menni még nem láttam vele,,
Szia(sztok)Állitolag . annyira ritka hogy tapasztalata szinte senkinek rola.Amugy már valamelyik topikban(talán sm...)kitárgyaltuk és elég negativ lett a vélemény rola(márcsak alkatrész ügyileg is..)SZVSZ!Én biztos nemvágnék bele 1 ilyen vásárlásba
VOR , alkatrész a holdon, nem bonyolult, kűldessz egy űrrakétát amiben megirod a kiszöldufoknak hogy mit szeretnél, és rakétafordultával már jön is a cuccos, rakéta becsapodás a kertedben várhato földi idő szerint
: zulu 01:35, -kor
hát gyere,,
VOR-ról mit tudtok?
Állítólag kurva jó ,mert nem vezérműlánccal van hajtva..és az ára sem rossz.....csak nem tudom hogy alkatrészügyileg mi a helyzet...
mi volt ez az egész? mesélj.....
Veled mindig olyan érdekes dolgok történnek...
hát ha a héten összedobódik a vas,akkor elkezdem...és akkor lehet hogy egyszer én is olyan jó leszek,mint te...
Én iiiiis akaaaaaarok menni!
zoozee elmehetnénk egy hétközbeni tatabálna-G pont -tatabálna turnéra asszondja a Beer hogy neki is jo lenne,,
hjívtalak telefonon a minap és egy álmos hang azt se tudta mi a pálya ....
az ki volt ?
oké
de akkor most el kéne kezdened!
meg annak is aki nem verekedett vevőszolgálaton a madarasteszkóban
vazze nekim is van egy laptopom itthon, már ki se nyitottam vagy fél éve, DE HOGY lehet baszogatni, rögtön elöveszem,, hová fejlödik a tudomány,,
jo reggelt csájék, száradjon le a farka annak aki nem motorozott tegnap, meg tegnapelött,,
Olivér, egy ilyen képet majd rólam is nyomhatsz...ha majd megtanulok motorozni...
szerintem enged kétezret
hát utánzatért elég drága a 62 ezer...
mielőtt nyomogatod, ne felejtsd el KINYITNI...
Martin, nem akarsz lejönni valamikor Dorog környékére?
Szívesen kipróbálnám a CR-edet...
vettem egy laptopot /nem volt egyszerű a vétel/ most azt baszogatom
nem láttam...remélem nem kapta el a marógép a kabátja ujját...illetve mindegy, de csak AZUTÁN hogy az én blokkommal kész van..