Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezeket te fotoztad,? kurva jo képek,,
Na így már más!
vannak ilyenek is!
Szééép!
Idegent futtatsz!
Üdvözlet
nekem eddig ami legdurvább volt hogy repesztek mint állat, egy földuton erdöben egyedűl,, kanyar után ott volt két kapitális szarvas össze akaszkodva a szarvuknál fogva,mivelhogy szarvasbőgéses idöszak volt, telibe fék, megálltam tölűk vagy tiz méterre ,mind a kettö rám nézett,egy jo hosszu pillanatig , aztán mindkettö be a bokrok fák közé csörtetve, mint egy tank,, elmondanám egy ilyen kifejlett bika, KURVA NAGY EGY ÁLLAT,,,,
Én még a cb900-al fogtam eggyett finom volt a húsija.Meg hál istennek a motor se nagyon amortizálodott.
jah és haza felé döngetvén majdnem meglett egy özike,, volt köztűnk vagy husz centi,,,
amugy tök jot motoroztam ma is,,
vegyél bele egy szelepet, és akkor egy mozdulat,, kb 5000 ft,
mi a téma?mindenki motorozik?
Dobtam.
köszi dobsz egy elérhetöséget?e-cimem az adatlapomon.Kösziiiiiii
Akkor mostantól rakok a táskába ankeres csavarhúzót
Én minden motorozás elött szoktam(ha nemfelejtem el )
Az első telókat milyen időközönként kéne/kellene légteleníteni? Most lelégtelenítettem a biztonság kedvéért, de mióta megvan talán 2x történt meg ez a művelet...
Kiprobálnám én is de venni nemvennék valszeg....
Én azt a 300-as endurot próbálnám ki, biztos nagyon komoly motor, már az alkatrészek minőségéből ítélve...
Nekem se de legalább lenne valami minimum elképzelésed róla milyen,azért érdekes lenne ha mondanám itt a lé haddprobáljak ki 1 660at ...itt látszik milyen kisréteg vesz TM-et..(pedig valszeg évvégén olcsobban hozzájutna a kereskedő is)
Nem tudom, nekem nem lenne elég 1kép, meg amúgy is nagyon picik...kéne legalább 4-5 minden motorról, hogy meg lehessen nézni oldalról, meg hátulról is...vagy ilyen 3d-s körbejárószarság...meg úgy alapból látszik az oldalon, hogy nem sokat foglalkoznak vele
RUSNYA!
Tudom néztem de az olasz mentallitás megvan azért,képeknél 660as-rol nincs kép-450-é van..(demég az olasz oldalon is a 450-é van )
Nah most találtam meg, gyártják ezt is meg a Chevy szerint "csúnya" változatot is...az egyiknek a neve SMR, a másiknak meg SMM 125 Black Dream
2008-as modell így néz ki