nekem eddig ami legdurvább volt hogy repesztek mint állat, egy földuton erdöben egyedűl,, kanyar után ott volt két kapitális szarvas össze akaszkodva a szarvuknál fogva,mivelhogy szarvasbőgéses idöszak volt, telibe fék, megálltam tölűk vagy tiz méterre ,mind a kettö rám nézett,egy jo hosszu pillanatig , aztán mindkettö be a bokrok fák közé csörtetve, mint egy tank,, elmondanám egy ilyen kifejlett bika, KURVA NAGY EGY ÁLLAT,,,,
Az első telókat milyen időközönként kéne/kellene légteleníteni? Most lelégtelenítettem a biztonság kedvéért, de mióta megvan talán 2x történt meg ez a művelet...
Nekem se de legalább lenne valami minimum elképzelésed róla milyen,azért érdekes lenne ha mondanám itt a lé haddprobáljak ki 1 660at ...itt látszik milyen kisréteg vesz TM-et..(pedig valszeg évvégén olcsobban hozzájutna a kereskedő is)
Nem tudom, nekem nem lenne elég 1kép, meg amúgy is nagyon picik...kéne legalább 4-5 minden motorról, hogy meg lehessen nézni oldalról, meg hátulról is...vagy ilyen 3d-s körbejárószarság...meg úgy alapból látszik az oldalon, hogy nem sokat foglalkoznak vele
Idegent futtatsz!