Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia(sztok)Szegénykém nagyon rusnya az a féllengőkar+a felnik abszolute nemillenek hozzá..szvsz
Láttam ilyet élőbe a Parillánál, amúgy meg jó re GG elt
még egy gyerek?
Meló reggelig
Az ördög nem alszik
te nem alszol?
vagy a gyerek nem alszik?
süti kis gép
tudom, hogy nem gas gas
arany
kipu
ez nagyon gagyin szóéhat vagy mi? lehet tudnék 20 körül szerezni, anyiba meg még a dizájn miatt is megérné nemde?
mindenemet a családra hagyom!
Éljenek a motorosok!
bakker 15éves? CR500? akkor irjál gyorsan...

amíg tudsz...
mi hülyék vagyunk Laci! nekünk nincsen 500as CR ünk
ó jajj hol kéne olcsón szerezni ...
há a derbi senda mé szar? 13 14 évesen fasza kis szuperlotyó én örültem volna fiatalon egy ijennek..
Fejidom nem eladó, kell nekem is műszakira, sárvédő meg csak enduroban van.
Viszont kiváló csomagtartót meg alu kartervédőt tudok ajánlani a leendő gépedhez
de csak az ami a motoros témába tartozik:)
isten örizz, csak az nem szar,a derbi senda a szar:D
hé amugy ha meglessz a motorom első alakitás hogy gyári fejidomot meg sárvédőt szerezzek rá, mint a Luki smc-jén is van, neked nincsen olyan? narancsba persze
Nekem mondjuk nem túlzottan tecc, de ha jól világít akkor kb. leszarom...ez az Acerbis ami nekem most fent van, szvsz egész jól néz ki (bár az EXC szögletes dizájnjához egyáltalán nem illik) cserébe egészen a patkány seggéig elvilágít azt' onnantól fehér bot, vakvezető kutya...
nekem bejön ez a kétkörös izé dehát az én véleményem itt ugysem érdekel senkit
Pl a gyári...
De harapós kedvében van valaki...
Sutyi a baloldali,kurvára nem GASGAS:D,és ez elég normális fejidom,neked a hátsó lámpád olyan izé számomra de nem szar!csak neked furcsa lehet neked tetszik,de hát az az ufo két körlámpás fejidomnál mutass jobbat