Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát pedig kurva nehéz észrevenni egy nagy piros autószerü foltot az éjszakában a közvilágítás alatt!

Sok dolgom volt!
tegnap nem is láttalak
több ilyen nem lesz!
Hát mert tegnap jösz valam szemben alattatok és azt sem mondod, h "né mán paraszt", de ez még haggyán, de arra se voltál képes, h átmászál a telefonon és közöld, h takarítsam le a seggemet hozzátok, mert megszólalt a gép!
Azt már meg sem merem említeni, h esetleg feljössz vele!
Jaj de régen mentem már motorral.Nincs valakinek egy ráérő motorja?
nem miért?
a csolnokin!
Te öreg te dugdosod előlem a mocidat?
Melyik pályán futkostál? .
Köszi
asszem pályafutásom eddigi legnagyobb dicsérete
Te jól tudsz fényképezni Mert úgy látszik mintha mennének a motorokkal.
pedig azt hittem, hogy tudok fényképezni
hóhó hát ezek nem mozgó képek ezekhez még menni se kell csak ügyesen pózolni.
azért kihívás, hogy pózoljál a fényképezőgépnek és közbe jól is menjél!
nem vagyok oda a pályákért, régebben sokat mentem pályán, mostanság unom, nincs benne kihivás,,
Nah megjöttem Mélykútról, nagyon komoly volt, végre már úgy ahogy ment is a motorozás Egy csávóka felajánlotta, hogy menjek a 07-es cr250esével, de mondtam neki, hogy még élni akarok
gyertek ti is!
amint be lesz járatva a TS-R!
elfogy az a 3 tank még és már robbanok a pályára!

szólók haveroknak
egy nyilt nap a Bakonyban,, felázott sziklás sáros feeling,,mutatok finom helyeket, jelentkezöket várok,,
lökjed a képeket Yóember!

Amúgy itt is felvetem a kérdést....Egy "nyílt nap Csolnokon" ? Érdeklődők írjatok!
azt el is felejtettem mondani hogy valami madarat azt viszont elütöttem ma, berepűlt alám, a freestyle madár nem jött össze neki a mutatvány,,,
probáltuk újra éleszteni. Aztán inkább melegen tartóttuk(bográcsban)
haza vitted legalább?
Nekem hál istennek a bambi se volt még teljesen fejlett, de azért csattant akkorát hogy azt hittem mellettem valami robbantás van.
aha én voltam