Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4
3
2
1
ez a frankó
Rulez!
Ez a hely nekem ismerős...
Csak a jobboldali Gas gas ÉS kit érdekel hogy neked nem teccik? Tarcsd meg magadnak szerintem
téged se úgy hívnak otthon kajára, hogy laci ebéd!
hanem két söröskorsót összecsapnak
te abban a pillanatban ott vagy
valak- lemaradt...
i kocsmát emlegetett..
megyek is bebaszni..
dorogon vannak érdekes kocsmák
22es csapdája igazi bicskázós hely lehet
szemmbe vele a Volán söröző (a buszosok ott isznak meló előtt, után, )
Az attól függ, hogy össze van e veszve az asszonnyal, mert ha igen, akkor a kocsmából ír...és akkor jó messze
300 méterre van az uszoda és nem megy el
szerinted az ágy milyen messze van?
Egy órája írtad, hogy jóccakát, ahhoz képest már 1 óra eltelt és még mindig itt vagy
Az a baj, hogy nem tudom milyennek kell lenni mikor tökéletes, de az tuti hogy a KTMnél sokkal faszább, azt próbáltuk tekergetni a szerelőmmel, de ugyan olyan ratyi maradt, mint volt...az inkább crossoz, nem tudom másképp mondani, betonkemény
A két szélső Gas Gason elég ocsmány az a lámpa
Ha most jó endurora, akkor írd föl valahova a pillanatnyi állást és onnan tekergesd!
Igy van Ronis jót mentünk :P Ittvan egy kép hozzá
tekerd be tövig és menyél vele úgy hogy mondjuk egy-egy teljes fordulatot kitekersz belőle... csak jó lesz
Most mondjuk magamra gondoltam, kedden kibírtam esés nélkül, remélem holnap is bírni fogom...most több kép lesz, mert felraktam az elemeket a töltőre Remélem lesz kint valami nagy szaki, aki segít tekergetni a telókat, bár nekem főleg endurozáshoz kéne rendesen beállítani, na mind1, lényeg, hogy valamerre eltekerjem
Momentán nincs mibe beleérjen. . .
Holnap Mélykút, nagyon várom már, remélem most nem fog beleérni semmi semmibe
Nemár! 300méter az uszoda tőlünk!