Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit komolyabbra gondoltam, de azért köszi a segítséget
a babetta az tök ugy néz ki
Sziasztok
nem tud valaki eladó trial-t nem baj ha nem gas gas, tanuló gépnek kéne valami olcsón előre is köszi
Amúgy festettem egész nap. . .
Hisztis picsa!
Ez CsucsuFSE régi vasa!
Hozzám hozta rendszeresen, valóban jó motor! Kezeskedem a régi gazdiért!
Cs-B pedig azért adja ilyen olcsón, hogy valaki a szezon vége előtt elvigye.
én nitro circus 5 öt töltök!
de most komolyan,mi a retkes faszom van ezzel a kibaszott topikkal?
Le se szarja már senki...a régiek már nem is írnak,jóformán már csak 4-en irogatunk....hogy legyünk közösség,család ha le se szarjuk egymást?
Hát a tököm fog itt ücsörögni...leléptem...
1:44 nél huz egy gázt és befullad a motor, ez direkt vagy miafa.? Nekem amikor ilyet csinált nem jól volt bekalibrálva a karbim,
Az a fajta ami neked van az nekem pont nem tetszik...a régebbiek (mint pl. ami Atisnak van) azok igen, meg ez az új ez is...
Én kedvet kaptam tőle, pedig nekem is ilyen van, csak kicsit régebbi kiadásban Látszik, hogy tetszik az embereknek...4,81*
hiába motoros a kocsmáros
Nagyon jó ez a video, sztem az is kedvet kap tőle egy GG-hoz aki amúgy utálja a márkát!
És tényleg nagyon szép az a kis moci...
Hát az rohadt olcsó...nálunk a Soproni ennyi
egy üveg soproni ha jól emlékszek 200 FT
az nem is drága...itt egy sört kapsz ennyiért...
56150. comment
Két fülest
Miért ne lehetne? Rendszámos mind2 motor, fel a futóra...fater kerül egyet a szerpentineken, én meg addig megyek aztán felszántom a hegyeket
annyiért mit kaptál?
és gondolod hogy ott csak úgy hagyják az embert csapatni?
Akkor MI is megyünk...
Rákoczi kocsmába
ja ja!
Remélem idén eljutunk nyaralni, mert tavaly megbeszéltük faterral, hogy visszük a motorokat is...Görögországban annyira komoly terep van, hogy beszarás...meg a szerpentinek se kutyák Már anya is beleegyezett szóval zöld az út, már csak pénz kéne a nyaralásra
....futóval, szerszámmal. És már lehet is kint csapatni 1-2 hetet.